SMOKIN' IN THE BOYS ROOMSatan, jag är så dålig. Har inte varit på gymmet på snart två veckor, och ångesten växer mer och mer. Hur fan orkar ni som gör det? Tränar alltså? Förstår alla männiksor där ute som får lite resultat för allt slit. Själv kan man inte gå ner ett gram eller forma kroppen ett dugg. Tips tack? Vad fan gör jag för snabbt resultat vid träning?!

Kommentarer
Postat av: Linda Ö

Hej snyggo. Jag tänkte jag skulle få bort lite av din ångest. Själv har jag inte varit på gymmet sedan vi sågs där och sitter nu och smockar i mig en hel bunke med muffinssmet! HEJA HEJA

2012-02-07 @ 12:05:54
Postat av: Douglas

Att träna ska inte vara ett MÅSTE och om du känner så är det inte konstigt att du tappar motivation ,och har du ingen motivation att träna så är det inte konstigt att du ger upp! träning handlar inte om att snabbt få resultat, utan i längden få dig att må bra och hålla dig pigg. Sätt upp små milstolpar och belöna dig själv med något kul så du finner motivation att fortsätta. För att finna mer motivation kan du tex köpa nya träningskläder du tycker är snygga, det kan öka ens prestation drastiskt, kom ihåg att det inte är fel att nå någon vilo dag ibland utan nyttigt ochså.

2012-02-07 @ 16:46:58
Postat av: Carro

Träna bara sånt som du tycker är kul! Jag ääääälskar långa promenader i skogar/parker här omkring, att få gå själv och bara vara med min musik:) jag hatade gymet när jag väl började men så fort jag fått upp lite styrka så blev det helt plötsligt kul:)

Om jag känner mig helt opepp att dra iväg på som jag planerat in brukar jag kollin lite andra träningsbloggar för inspo.. www.halsonoten.shapemeup.se är en stor favorit! Och sätt upp korta delmål, det har hjälpt mig mycket i starten:)

Haha, nu blev det här visst en jäkligt lång kommentar men hoppas det hjälpte nått:)

Ska passa på att avsluta med att jag tycker din blogg är topp!!

2012-02-09 @ 10:03:41
URL: http://barro.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0