som en torsdag

Äntligen fredag! Eller? Nej, jobbar imorgon. sju till fyra. Kom och skjut mig! Vill inte alls, måste sova, men innan det; DH boxen, ska bara se ett avsnitt!

CIAO

Gammal cam bild, as i said, shoot me


Boxar

Jag tänkte att jag skulle strunta i att blogga idag igen, men behöver komma på andra tankar så tänkte skriva några rader. Igår kväll pressade jag OC boxen som jag tänkte fortsätta med efter detta inlägg, är helt fast, fan vad bra den är. Vill gifta mig med seth, han krullar och hand kommentarer är jobbiga att motstå. Imorgon ska jag och JW ligga hemma hos mig och pressa DH boxen som jag köpte i samma veva som OC boxen. Kommer bli mysigt. Lördagen är det jobb och på kvällen ska jag festa och fira Emil.

(kisspaus)

Nu ska jag kalla hit min pojkvän så vi kan fortsätta kolla på OC.Älskade vän. Så glad jag är att jag har dig..

Redneck capHur lycklig blev inte jag när jag fann denna keps på hatthyllan? Töntigt men lätt värt det.

Kvällens planer är att kolla på film och dra fram massa gott och mums. Får nästan lite ångest eftersom jag varit så duktig helt omedvetet, istället för en påse chips varje kväll så har en kopp misosoppa tillfredställt suget, och idag så blev det enbart sallad till matlåda. (Då var det okej med marabou efteråt tyckte jag)
Faktum är att mina kärlekshandtag minskar sjukligt. Upptäckte det idag så ska försöka att hålla det här lite iallafall.

Think about it

Fan vad kass jag är på att skriva, finns det någonting som jag kan göra som man ska eller borde? Uppenbarligen inte, och för ovanlighetensskull så tänkte jag skippa att fylla inlägget med en bild och kort text eller full av svordomar.

Igår så jobbade jag, var helt sjukt trött på jobbet, höll på att somna med dragaren i högsta hugg och ville bara hem, så när jag kom hem drog jag ganska snabbt till pojkvännen. Där lagade vi mat, åt misosoppa och dukade fram ostbricka, parmaskinka och vindruvor med en varsitt glas champagne samtidigt som vi kollade på CSI. Mycket längre hann jag inte på den dagen eftersom jag somnade i soffan, som vanligt.
Idag har jag jobbat, varit med familjen, solar och kollat på Up Town Girls som jag längtat efter i säkert tre dagar att dom ska sända i TV. Hade helt glömt bort den eftersom det säkert var 56 år sedan jag såg den. Verkligen min typ av film, ligger helt klart på topp 10.
Och nu hade jag tänkt att sova, ska upp om sex timmar.
Imorgon fyller pappa år så ska fundera lite på hur man ska fira det. 

Be yourself.


01Haft en lugn dag på jobbet, nu ska jag ut och röka med syster och sedan kolla vad det blir för käk. Har blivit dålig update för att J inte har fått internet till sin lägenhet ännu.
xoxo


etthundrasextio tior&femmorSka dra och soal solarium, har sökt igenom huset och med framgång hittat etthundrasextio kronor i femmor och tior. Efter solariet så ryktas det att mamma ska laga pannkakor till mig. Ska ringa min käre vän David och se vad som händer i helgen, korven fyller år på söndag och har snackat om något på lördag men det kommer ingenvart. Jag behöver veta nu för annars blir det maskerad med Idan. Klä ut sig till någon som börjar på B?

ingen rubrik

Jag trodde verkligen inte att det skulle göra så ont att se dig igen, men det gjorde tusen gånger ondare. När du drog mig mot din famn så kippade jag efter handan och pressade ihop ögonen för att inte visa hur sårbar jag egentligen är. Du skakade, som att blodet i din kropp rusade i alla ådror och hjärtat pumpade för fort för att vara möjligt. Jag lät istället blodet frysa och hjärtat stanna.


I hate mondaysFörsta dagen efter semestern på jobbet som gäller nu och jag har sovit i en timme. Har laddat fickorna med ipren och försökr banka in lite energi i huvudet på mig själv nu. Kommer däcka bra fort när man kommer hem iallafall. Nu är det stora frågan bara, vart fan är min stämpel? Bara börja leta..

same shit, different day

Nu är det bara två timmar och en kvart kvar tills jag ska kliva upp, och jag har fortfarande inte somnat. Det är för tyst och ensamt här. Om jag somnar nu, så kommer jag inte vakna när larmet ringer. Om jag inte somnar så kommer jag vara som ett jävla lik imorgon på jobbet. Fan vad instabil man får vara. Nu ska jag göra ett nytt försök till att sova. NattiStay up till four in the morning & the tears are pouring & I want to make it worth the fightUpp om fem timmar, måste sova egentligen. Men hur ska jag kunna det? Tankarna rusar i huvudet och musiken pumpar ut ur högtalarna. Ligger i sängen och stirrar upp i taket utan framgång, allting gör för ont. Hur hamnar jag alltid här? Godnatt, eller något..

Nu: White trash beautiful - Everlast


the bottle's empty and cold, Just like I've been..

Jag orkar inte falla tillbaka igen, men det känns som att jag gör det, på alla sätt och vis. Allting händer samtidigt, som vanligt. Jag orkar verkligen inte nu.
Alla sår i hjärtat är upprivna igen, och jag känner mig ensam. Det är nu man vill fly igen, från allt. Vill inte mer

RSS 2.0