bögrostenNu ska jag svänga förbi bögrosten innan jobbet och försöka få mig en vettig bränna, som det är just nu försvinner man i samband med att det snöar.


I want a whole lot more than the boy next doorFasen vad jag älskar att sova, måste till och med ha alarm på mobilen för att komma upp när jag börjar jobba halv tre på dagen. Riktigt illa men är man en tröttmössa så är man.

Nu ska jag börja fixa mig och först och främst bråka fördigt med finnen som bosatt sig mitt i pannan på mig.

bulleribock

åh, trött. Ska springa genom duschen, ta någon macka och sedan sova. Kan ju även tillägga att jag lyckats med att betala mina räkningar nu, ska sluta förbanna världen för alla problem, ibland är jag helt enkelt bara riktigt jävla dum.

Sitter och letar som en tok efter en låt jag hörde i fredags på spotify, fattar inte varför det ska vara så svårt. Jag som till och med tänkte att jag skulle komma ihåg låten, men icke. Får helt enkelt fortsätta leta.

Arreviderci


When we're good they never remember

Godmorgon, har suttit här och försökt pilla med dosan men det funkar fan fortfarande inte, förstår inte vad jag gör för fel. Nu ska jag hur som helst börja fixa mig, tiden rusar iväg och jag ska åka mot jobbet om någon timme. Ska försöka hinna göra en snabb omelett också så jag slipper gå hungrig fram till middagen. Adios!


AND I'M LIKE, FUCK YOU

Hola amigos, är as trött och funderar på att mysa ner mig framför en bra rulle eller kanske läsa något så att tiden går. Jobbar eftermiddag så får sova ut imorgon, som jag har längtat!
Har har vi några foton ifrån gårdagen. Enjoy


insane

Har äntligen fått mat i magen, är bakis som en bög. Hade tänkt att häva i mig lite kaffe och sedan fortsätta städa. Längtar tills jag får tid med att ställa mig i duschen och höja värmen på max. Har även två på urläckra skor som ja vunnit på tradera som jag måste betala, och i och med det så ska jag inviga min bankdosa och pilla med den for the first time.raised fist - friends and traitors / raised fist - wounds / killswitch engage - end of heartache

wanties

har en förjävlig mensvärk och sitter inne på weheartit och vill ha alla dessa skorna nedan. Cravings! Men efter fredagens inköp så är jag pank och har inte råd. Så det får väntas med att köpa massa skor. Ni vet när man vaknar tidigt på morgonen och så börjar det rinna som fasen i ögonen och man vet inte varför. Fick så och har suttit och "grinat" i en timme och nu har det äntligen slutat.

Hur som haver, nu ska jag lyfta på rumpi min och göra mig iordning inför dagen.


fuck fuck fuck fuck

det här är nu tredje jävla dagen som det inte går att lagga upp bilder från den här tröga skit datorn. Snart kastar jag fan ut den genom fönstret. Jag kan inte lyssna på spotify eftersom internet uppkopplingen är så jävla kass. Åt fanders med den här datan!


I'm so fucking high the skies are jealous

usch, kan inte fatta att tiden går så fort. Somnar direkt när jag kommer hem på nätterna, vaknar, tar det lugnt i en timme sen är det vara fixa sig till jobbet. och idag ska jag hinna med att städa också. Så ska hoppa in i duschen snart och fråga mamma snällt om hon har ork att skjutsa mig till jobbet sen så slipper jag stressa så mycket. Plus att det är ett jävla skitväder ute som jag inte pallar med.

Tumblr_l8fkf6eunh1qchqxno1_500_large

Comes back and begs me to catch her every time she falls


Kommer alltid älska den här låten. fan vad en alltid har varit bra.

Vaknade runt tio och är så otaggad på att jobba så det är sjukt. Igår deckade jag så fort jag kom hem, mådde även illa och va säker på att jag skulle kräkas. Men det gick över när jag la mig, antagligen för att jag va så trött.

SEE ME FALLEN

Hade tänkt dra till gymmet och träna, men eftersom att jag är en sån tidsoptimist så får jag ta och sätta mig på cykeln här hemma.

 


in space, no one can hear you scream.

Hade tänkt att lägga upp bilder ifrån helgen. Men bloggen vill tydligen inte funka så det går inte att ladda upp bilder. Så får se om det funkar om en tag. Nu ska jag fönstershoppa på nätet!

RSS 2.0