a moment forever

Slänger in lite bilder från ett par veckor sedan när vi firade Linda och Simon i väntar på att min andra pappa ska komma tillbaka hem från en promenad med hunden. Vi ska åka och hyra lite filmer va de tänkt.

Förrsten, hatar vintern och kylan. Jag vill gå ut med slitna skorts och någon gammal skittröja utan att frysa. h-a-t-a-r vintern..


I want a whole lot more than the boy next door

Vill ha stay upsen på andra bilden.


edward scissorhands

Idag är det den stora dagen! nästan iallafall. Ska på maskerad. Funderar på att köra på edward scissorhands. Har köpt lite saker så vi får se hur det blir!

jag är normal, tro mig

etikett

Sitter här med snyggjennie som inte kan prata eftersom hon tagit hål i tungan. Men det är lite kul att få gissa sig fram vad hon menar när hon pratar. vi ska snart gå och träna så fort som jag slutar. vi båda behöver boxa ut lite ilska från kroppen just nu.

Idag har jag åtsadkommit inte någonting. Jo jag har lyckats ta sönder min mobil. Slängde den i väggen så displayen sprack. Funkar gör den som tur är.

Fast känner mig mycket gladare nu än förut på dagen. Allt är vad man gör det till.


Såhär äter man en etikett med etikett

girl named tennessee

Finbesök utav älsklingens mormor och morfar på kvällskvisten var väldans trevligt, god mat hade dom också med sig. Är egentligen helt död och vill bara sova, men det finns fortfarande (konstigt nog efter dagens slit) massor utav energi kvar i kroppen. Så jag funderar på att tömma förrådet från alla skit grejer och lägga ner i kvällaren så jag någon gång kan få min walk in closet. Har tidigare idag fixat till en smink hörna där inne. Men det är inte så kul att sminka sig där när man knappt kommer in pga alla saker som skräpar. Man kanske helt enkelt bara ska ta ut rummen ur röven och göra lite nytta.


I think I want a tattoo

Jag tror jag har bestämt mig, för det känns jävligt bra. Ska tatuera mig. Och jag vet till och med vad!

Tumblr_l6qhmdyi3v1qzr7ibo1_500_large

fem år kortare

visste ni att om man äter ägg varje dag och då äter äggulan på ägget så förkortar man livet med fem år för att det är så mycke kolestrol i gulan. Sjukt. Och jag äter två ägg om dagen.

Ibland vill jag bara ta tag i allt jag någonsin drömt om och strunta i vad alla andra tycker om mina val och drömmar. Jag vill bara göra mig själv glad och lycklig. Ger upp för mycket för folk jag håller kär.



Världens finaste människa på bilden

jenny don't be hasty



Har precis dragit i mig thaimat med jennie i omklädningsrummet. Vi har bara slappat och lyssnat på skönmusik. Och nu, back till robotcellen.

long time no see my dear



Direkt när jag kom hem så ställde jag mig och diskade allt i diskhon (för hand), gick och handlade mat, lagade asian food och diskade allt efteråt. Snacka om hemmafru här borta. Pojkvännen min är lagom nöjd över att han slapp allt detta. Dessutom så lyckades jag faktiskt få en fryspåse med wokgrönsaker att smaka hur gott som helst.

Nu ska jag ta en varm dusch och kolla på tv och möjligtvis fortsätta pyssla lite i mina album. C ya soon people!

something beautiful

snozade i 1 & ½ timme idag. Usch vad trött jag är. Btw, gick jätte bra med fotona igår,men måste köpa mer album för nu hamnar allt huller om buller.

Och till alla fina människor där ute och speciellt till er som skrivit så fina kommentarer på senaste tiden, NI ÄR SNYGGA! era ord värmer.


när man var blond


We could find a child's romance

Riktigt jävla jobbig dag, tillbaka på skolan och jag kommer ingenvart. Ska när som helst möta upp min step daddy och få mina foton som kommit. Så ska pyssla lite med det ikväll hade jag tänkt.

Förresten, var nära på att röka idag, så nära så att jag både hann med att hålla en tänd cigarett mellan fingrarna och suga på en otänd cigarett. Jag är fortfarande röksugen och det försvinner inte. Tre veckor utan ett förbannat bloss. Jag vill verkligen inte sluta röka alls.



I'm sorry.




fasen vad trött jag är, fryser gör jag oxå. Regnet öser ner ute, och tänk att jag snart ska ut. Gårdagen var trevlig och det blev lite för mycket av de goda så idag mår man som man förtjänar.

let's run away and don't ever look back


Visar tydligare bild på nya hårfärgen senare.

Har precis fixat klart mig och fixat med mina album. Så ska börja knalla ner mot rönninge station om ett tag. Känner att jag börjar bli lika sänkt som igår, vilket är skittråkigt eftersom jag ska ha kul ikväll och umgås med folk. Ska försöka hålla humöret uppe.
Kul att alla andra röker också. pepp pepp pepp

We're broken and damned, But together we'll find a way

(tidsinställt inlägg)


Kurre, Jöker, Riket, Sebbe & Puh
En fin bild på fina killar!

Sitter just nu hos frisören och vi får hålla tummarna för att håret blir bra med färgningen. Efter detta så ska jag hem och fixa lite med albumen och sedan över till min kära pojkvän och fixa inför kvällen. Hoppas ni alla får en fin lördag & så hörs vi lite senare!

go your own way and prove them wrong



Orkade inte skriva igår, var på riktigt pissigt humör eftersom jag saknar cigaretterna. Så låg uppe på övervåningen och bläddrade i gamla album halva kvällen. Letade bland annat foton ska jag ska scanna så att jag kan få dom och lägga i mina album.
Dagens planer ser ut som så att det blir "trippeldejt" at my babys place med lite snygga människor. Blir hämtmat, massa vin och TP. Innan det så ska jag även till frisören. Ska vara där om två timmer så ska börja fixa iordning mig om ett tag.


snow



Knäppte av en bild igår kväll när jag pratade i telefon med en gó vän. På bilden ser ni även min alldeles förstora näsring som jag längtar tills jag får byta ut.

Har ni sett snön utanför förnstret? ja, jag med. Och jag som hatar kylan. Tur som fan att man köpt en vinterjacka i tid..

hells kitchen




Från matlagningen idag, är inte så jävla grym på att hålla rent i köket. Men vafan, gott vare iallafall!

I never knew what it was to be alone, no

Idag har jag varit duktig och lagat mat till mina käraste. Blev en ordentlig måltid med förrätt och varmrätt. Efterrätten hoppade vi eftersom allt annat satt så fint i magen. Hann även med att springa in till frisören och boka en tid, så på lördag blir det färgning och fixa till min side cut.
Nu hade jag tänkt att beställa hem en bunt med massa foton som jag ska lägga in i mina tomma album, på tiden det.

Svar på kommentar: Ja, rubriken "In loving memory" är från alter bridge! Så du är absolut inte ensam om att lyssna på dom! :)


In general, people are assholes.




Riktigt underbart att gå runt med uppknäppta byxor när man kommer hem från jobbet/skolan. Undvik att jag glömde knäppa dom innan jag tog bilden helt enkelt.

In loving memory


En bild på världens finaste morfar, jag och mamma för många år sedan..

Är äntligen hemma från skolan och allt har rullat på bra idag. Just nu är jag förfrysen och trött. Ville egentligen åka till frisören idag men pallar inte pga det förbannade vädret ute. Istället ska jag se DH och CT ikväll.
Skriver senare. C ya!

Another day in paradise

Hola people! Sitter här och sminkar mig och väntar på att badrummet ska bli ledigt. Idag efter skolan så ska jag plugga va det tänkt. Måste även förbi frisören och fixa min sidecut. Fast funderar på att göra det i samma veva någon annan dag som jag ska färga hela håret.

Aja nu ska jag fortsätta göra mitt!


Hold me like a pillow, make me feel right


Baby och jag på besök hos hans mor

Jag vet inte varför, men det är är faktiskt skönt att vara tillbaka i skolan ett litet tag. Bara för att få träffa alla lite. Men en vecka räcker faktiskt, sedan blir det tillbaka till jobbet och slita arslet av mig. Jag är som sagt tillbaka i skolan den här veckan och vi har tema vecka, vilket går bra än så länge.

När jag kom hem så spelade jag sims 3 med min lillesyster medans jag väntade på att min styvpappa skulle komma hem med mina jeans. Älskar dom, så j-vla sköna så det är sjukt.

Aja nu måste jag ta tag i mitt rum och fixa tvätten. Ciao!


fjortondeoktobertvåtusentio

Är trött som en brunstig kossa och behöver sömn. Funderar starkt på att ta en powernap. Efter det måste jag agera hemmafru och tvätta kläder, laga mat och städa. Kanske man ska ta tag i klädkammaren i samma veva och få in alla förbannade kläder där. Frågan är bara om det finns tillräckligt med galgar.

Så höres och synes.


redbluegreenyellow



Nu drar jag till skolan och hämtar lite grejer innan det är dags att jobba. Bjuder på en bild, ser ni någon skillnad?


09:43

Morning, nu har jag varit HELT rökfri i en dag. Men inte helt tobaksfri måtte ja då erkänna. Två snus fick bosätta sig under min överläpp igår. Men helt klart värt det!

By the way så måste jag säga hur besviken jag är och har varit under en längre tid på the sims 3. Gubbarna är fula som fasen. Och på grund av min inte alls så snabba dator så får jag stå ut med att det tar 30 år att ens starta spelet. Så nu ska jag installera det gamla vanliga hederliga sims 2 på datorn. Punkt.

Latero!


monday

Godmorgon! Idag slutar jag röka. Har inte känns mig nervös och spänd inför det nu innan med just nu är jag fan sugen på en cigarett. Ska ta på mig en nikotinplåster snart, sedan får jag köpa en dosa göteborgsrapé påväg till jobbet. Nu tänkte jag gå och kolla om vi har någonting man kan äta i köket. Vrålhungrig!
Efter det ska jag leta upp min CD skriva för matte B. Om jag misslyckas med att hitta den så överväger jag att kicka igång dagen med lite sims på datorn.


sex drugs and rock 'n' roll



hej världen, min helg har mest bestått utav sena nätter, mycket dans och baksmällor. Blev city i fredags och tälje igår. Förstörd var jag när man vaknade imorse men det börjar gå över. Ikväll hade jag tänkt att övertala päronen att kanske bowla och gå på bio. Känner för en riktig myskväll!

Sitter här och redigerar massa bilder på datorn så snart blir det uppdateringar med bilder. kanske dags att uppdatera facebook med bilder också eftersom alla tjatar så.
HUGS

RSS 2.0