You’ll regret the day when I find another

Shit, är nyvaken efter 13 timmar sömn. Och innan det så har jag varit vaken i 33 timmar (!). Så mår piss just nu. Skulle hur lätt som helst sova i 12 timmar till. Va upe så länge eftersom jag var på studentskiva och gick direkt därifrån till jobbet. Va en jävligt roligskiva med filmtema så jag och två vänner körde på björnligan. Har massa bilder i kameran som jag inte har överfört ännu. Det kommer snart!


He put her out like the burnin' end of a midnight cigarette



Nu är den här skönheten påväg hem till mig! klickade hem den igår kväll och fasen vad jag längtar! Ska även beställa massa shorts från runway dreamz och ett par oxblodsröda Dr.Martens! Can't wait! Och den här gånger skiter jag i hur mycket det bränner i plånboken!

Betrayed us all with your own selfish greed




Hur skönt som helst med långledigt nu! 6 dagars ledighet närmare bestämt. Så ska slappa sönder mig själv fram till tisdag. Ska även beställa massa saker från internet som jag knappt kan bärga mig till dem kommer på posten.

HELL IS EMPTY AND ALL THE DEVILS ARE HERE

Fan vad lack man blir när man åker in enda till kista och upptäcker att det finns tamejfan inte ett jävla skit där. Så just nu dunkar hela mitt huvud utav alla jobbiga människor och alla affärer med kläder som man vill spy på. Som tur är så får man skjuts till jobbet nu iallafall. Vet fortfarande inte vad jags ka ha på skivan imorgon. Satan..

Ruskigt gammal bild

KARMA'S ONLY A BITCH IF YOU ARE.



Imorgon blir de upp i god tid igen som alla andra dagar nuförtiden. Ska nämligen stress köpa något att ha på mig på skivan på onsdag. Alla fina underbara människor som läser för jätte gärna komma med tips och insperation, själv har jag ingen alls just nu!
Nu ska jag hoppa ner i sängen och trycka i mig lite chirre och dirre!

CHECK HIM OUT LAST BOY GOT LAID IN TOWN



Nu har jag cirkus en halvtimma på mig att bli klar, ska laga mat och massa mer innan jobbet så är as stressad som vanligt. Får helt enkelt ta och börja med skiten.
Och har även vart en duktig flicka idag igen och pallrat arslet ner till gymmet. Jävligt jobbigt må jag säga men vad fan gör man inte för att ha en grym beachbody i sommar?

Shit vad jag är sugen på att gadda sönder mig nu. Ska försöka fixa det där snart och komma på exakt vad jag vill ha.

There's an endless story



Jag är en tvärtom människa, när jag måste så gör jag inte, och när jag inte måste så gör jag. När jag känner mig stressad och har mycket och göra så skiter jag i allt och lägger mig i sängen och slår på en film och glömmer allt det jag borde göra egentligen. När jag har massor med tid och livet leker, då tar jag tag i allt. Idag har dessvärre vart en sån där stressig dag fylld av bajs. Så valde att skjuta upp på saker, lägga mig och kolla DH avsnitt, röka en, två eller tre cigaretter i solen efter varandra och äta extra mycket mat under middagen. skönt va ordet.

TIME PASSES BY, BUT THIS IS THE TYPE OF WOUND, THAT WILL NEVER HEAL



usch vad jag vill ha dom! Det svider tamejfan i hjärtat att dom inte finns i min tällgänglighet just nu. Någon som delar samma smärta möjligvis?

I look at you and my blood boils hot, I feel my temperature rise



Ja nya hårfärgen! jävligt nöjd om ja får säga de själv. Dock har ju skiten blivit halvt urtvättad nu och börjar likna  en blandning mellan brunt och rött. Så ska slänga i en till färg nu i veckan.
Förövrigt så har dagen spenderat ute för en gångs skull och inte framför DH säsongerna. Tog en förbannat lång promenad med Cassandra ute i solen, och nu: städa!

Har jag någonsin nämnt att jag hatar att skriva om vad jag gjort under dagen? Vem fan bryr sig liksom. Får helt enkelt låta bilderna tala i fortsättningen!

No fear of the unknown



Jag bajsar ut serpentiner för att jag är så glad över att kära michaela la upp bilder på dessa shorts med hemsida till! Som jag har letat de senaste två veckorna! Och jag gråter blod när jag ser hur mycket dom kostar. Vill verkligen ha alla, men får nöja mig med ett par, än så länge. Ska beställas! Very soon. Tänk någon utav ovanstående med ett par oxblodsröda Dr. martens, som jag förövrigt måste köra.
Hatar när man kommer in i dom här perioderna då allt men ser är så förbannat snyggt. Blir rånad utav mig själv!

A flood of anger for old times



Precis hemkommen från jobbet, sitter ute i solen och lyssnar på färsk musik från spotify med pappa. Just nu spelas en platta av ett band som heter Amaranthe. Kan inte riktigt bestämma mig, men tror att jag nästan älskar dom. Inte illa alls!

Amaranthe - hunger

YOU JUST GOTTA LOVE MY SHITTY LIFE

För två veckor sedan så gick grafikkortet sönder på datorn jag har hos mamma, så får använda syrrans dator där och min bärbara dator som är ungefär lika stor som min Iphone och lika trög som ett rövhål. För att strö salt över såren på det här så la min dator av här hos pappa, som jag för 1½ månad sedan lagade för 1500 och köpte nytt grafikkort till för 13hundra jävla kronor. Får inte igång skiten igen och håller på att få ett adjävlahd anfall.

God must love me!


You just get me like I’ve never been gotten before

Tja hotstuffs! Sitter för tillfället och lyssnar på smoothies på spotify. Riktigt skönt innan man ska gå och sova!
Och nu har jag gjort det, blev rödhårig tillslut. Kunde inte vara mer nöjd. Så jag langar upp lite bilder till er imorgon på färgen och en drös med bilder från helgens spektakler.

En av dom finaste låtarna som någonsin har gjorts. Kan man få orgasm i öronen?

I follow you, you follow me



Har ont i ryggen, som fan. Så nu ska mamma massera mig innan jag ska lägga mig. Tidig träning imorgon!

Run your mouth when I'm not around



My muscles is alive, big time! Träningsvärken i armar/axlar/rygg går inte att beskriva. Och för första gången på hela veckan så har jag sovit ut. Drömde om mackor, så nu ska jag äta en hel drös med mackor! Det bästa är nog att mamma har köpt massvis med pålägg.

Lookin' like a tramp



Blösssh. Orkar knappt skriva på tangentbordet för att musklerna känns som överkokt pasta. Vågar knappt tänka på hur det kommer gå när jag ska duscha. Att behöva lyfta armarna i huvudhöjd efter den här träningen borde det finnas en regel emot.
Tänker belöna mig själv med en lång +45 gradig dusch och en osminkad dag på jobbet. Kanske till och med lyxar till det med mjukisbyxor. wopwop!

That kinda lovin' sends a man right to his grave



Den här förmiddagen hör jag aerosmith i mina högtalare

I don't know If I can yell any louder



Meningen va ju att jag skulle bli någorlunda rödtott igen. Dock mer åt det bruna hållet, som fjärde bilden. Så färgade en bunt med löshår i natt. Till min besvikelse så blev färgen mer åt de brunlila hållet. En färg jag inte passar i. Ser mest bara blek och förjävlig ut. Så jag gör oss alla en tjänst och låter bli att färga mitt egna hår. Dvs så slipper vi en massa obehagliga bilder här. Och bara tänka sig hur synd det skulle vara om gyminstruktören som ska agera min PT idag..
Så vad fan är nästa steg? Har inget löshår i rätt färg kvar och jag är sinnestrött på denna. Kanske ljusare?

HELL IS EMPTY AND ALL THE DEVILS ARE HERE


Bildbomb från 2 veckor sedan

Äntligen hemma och några timmar ledigt innan jobbet börjar imorgon igen. Har sedan jag kom hem stått och färgat en drös med löshår. Får se imorgon hur de exakta resultatet blir då det torkat.
Ska även upp alldeles för tidigt med tanke på när jag börjar imorgon. Men har grymt mycket att göra, ska färga mitt egna hår, gymma (den här gången menar jag de, har bokat tid med PT, snacka om omotiverad tjej som inte kommer igång på egen hand) och alla andra måsten.
Om jag lägger mig nu blir det iallafall 6½ timmars sömn! Så godnatt folket. Och tack till alla snygga människor som skriver fint till mig!

WE LOVE IT LOUD



En klassiker slår aldrig fel

I may be bad but I'm perfectly good at It



Är lika nyvaken just nu som en björn som vaknat upp ur ide. Lyckades bli en någorlunda människa igen när mamma kom men kaffe på sängen. Hade tänkt att spendera en större det utav morgonen att leta efter ett par skor som jag vill ha och lyssna på en jävla massa musik.

I really wish that I had time left to improve



Kan knappt hålla ögonen öppna just nu för att jag är så trött. Mycket spring på jobbet så är helt slut nu. Om det ändå vore så lätt att somna nu när min lillesyster ligger här breve och snarkar så högt så att huset skakar..

IT'S AMAZING HOW YOU CAN SPEAK RIGHT TO MY HEART


Leather jacket, modekungen, must be mine!

färdig duschad, färdig fixad, nu ska jag stress laga mat och sedan springa till bussen. Har egentligen inte tid att sitta här också skriva. Tidsoptimist är jag, tidsoptimist är jag!


I think bad thoughts



Börjar få ganska brottom nu, ska till jobbet snart och måste hinna duscha och laga mat innan. Stress stress stress, as usual!

Lying here still fully awaiting the darkness to take me away from this pain



Shit, fick något sjukt begär och sitter nu och spelar sönder raised fist. Finns ta mig fan inte många som skriver texter som rör vid mitt hjärta som dom. Alla låtar från deras grymma album Veil Of Ignorance!

All that's left has gone away and there's nothing there for you to prove


Modekungen

Någonting med jackan över tilltalar som fan, den har helt klart potensial. Måste dock hålla fingrarna i styr, har en massa annat som jag måste spendera pengar på. T ex alla jävla studentsaker, kläder till skiva etc. Allt som är ett måste är tråkigt. Någon som vill lyfta lasten från mina axlar och har några bra tips på klänning till student? Måste man ha klänning på skivan, eller kommer jag framstå som en j*a idiot om jag kommer i shorts? bläsh.. 

You're still on my lonely mind


Skägget, jag och Kim firar fredag så de står härliga till!

Sitter här hemma med mammas arbetsbyxor på i hopp om att dom ska töjas ut lite så hon kan få på sig dom imorgon, tanten har nämligen gått och blivit en tjockis. Hade tänkt att kolla om de finns något festligt att se på tv och sedan sova som ett barn. Har bara varit vaken i 5 timmar och är ändå trött. Jag som trodde jag skulle ha problem med att somna idag.

förresten, bara som jag dör av längtan tills dom där extra plusgraderna dyker upp?


You never took the time



Va inne i stockholm i fredags och passade på att bränna pengar på märken. Här ovan är mitt första försök vilket blev jävligt bra. Ett märke bak och ett på ena bröstet. You like?

well, It was worth It

Vad ska jag säga, hur sämst på att updatera som helst. Har ingen ork och vet itne vad jag ska skriva. Har dock en massa nytagna bilder ifrån helgen och bilder på en jacka som jag pimpat liggandes i kameraminnet. Så om allting går som det ska så hade jag tänkt bjuda er på ett par.
Och förresten, är hur trött som helst, vaknade klockan 5, på eftermiddagen.

RSS 2.0