TRADERATRÄSKET

har verkligen hamnat i det djupa svarta tradera träsket. Omöjligt att sluta. Fast egentligen, varför slut? as värt ju. Dock måste jag medge att de kan bli lite mycket impuls. Har dock klickat hem rätt fina saker nu. väntar på lite fler auktioner som avslutas i veckan.
hittils: fransväst, tjocktröja, buffelkranium halsband, stora vita fjäderörhängen & påfågel örgängen. Värt alla dagar!

She's such a messBlev ingen uppdatering alls igår. Dagen började med att jag försov mig så fick ta en taxi till jobbet, slutade med att min Pontus kom hit och vi drog på bio. Tvärdäckade sedan, helt slut. Nu ska jag däremot ta och färga mitt hår (ÄNTLIGEN) eftersom det röda är nästan helt borta. Ser mer brunt ut och har en utväxt på 3cm. Omöjligt att se fräsh ut med det här håret. Måste även raka skallen igen.

senare så ska jag på Inkbash. VILKA SKA DIT?

I've heard your a man with his dick in his hand


Ego me

Bjussar lite old pics eftersom jag sitter på mi madres dator och inte har så mycket nytt här.
Är för övrigt precis hemkommen från jobbet, helt slut och seg i colan. Hjärnan orkar inte tänka mer för idag. Behöver sömn så ska gå och lägga mig ganska snart.
Har dessutom hamnat i min onda bubbla igen, tradera bubblan. Kan inte sluta buda! wtf liksom.. behöver inte ens allt? Måste stilla mitt shoppingbegär. Vann en auktion på en fransväst tidigare ikväll. Jävligt snygg, nöjd.

På tal om något helt annat så har ni i två dagar varit ovanligt många här. Sånt blir man glad utav! Välkomna alla som inte klickat in här förut.

WET N WILDDör för bilderna, dör.

You better hurry upHar förjävla brottom, ska ta ut hunden och massa skit sen måste jag srpigna till bussen. 15 minutes to go!
Klickade en bild nyss, black and white is the shit

PEACE AND LOVE FOLKS!

Efter mycket tjat från vänners sida om bilderna från P&L så tog jag mig tid till att redigera lite nu på morgonen. Här har ni! (nästan två månader senare) Vi gör nästa år ännu grymmare? och så kanske vi kan låta bli att tappa mobilbatterier under bajamajorna och få kameror snodda? Hell yes!
enfuckingjoy


stay ups//green//morningVill ha på mig det här idag jaja!

Gick upp i tid idag för första gången på hela veckan. Måste vara torsdagsandan. På torsdagar känner man extra mening med livet, lättnad och glädje. För ja, efter torsdag kommer fredag.

WILDFOX//STARS//INKBASH

wildfox couture. Helt plötsligt vill man ha fjantiga klisterstjärnor under ögonen. Tröjan är givet!
Är slutkörd efter jobbet, hade nästan för mycket och göra och det känns som att allt bara strulade idag. Skulle nog behöva gå och lägga mig men känner så jävla mycket blogglust så det inte är sant. Passar på när begäret finns eftersom jag vet hur jag är, imorgon kan den vara borta och kommer inte tillbaka på två veckor.
Tror även jag skjuter upp på piercandet som jag planerat in i helgen eftersom jag istället ska på Inkbash. Någon som ska dit?

Wild boys will be wild, still acting like a child


WILD HEARTS CAN'T BE BROKEN

Kan inte längta mer till helgen just nu. Har så jävla mycket bra att se fram emot. Pontus kommer upp och myser med mig, jag får äntligen tid till att träffa alla mina fina vänner efter att ha varit upptagen i nästan två veckor, ska in till staden på lördag för att gå från 5 piercingar till 6. Dock så slutar det antagligen med 5 iallafall eftersom jag tar ut en i samma veva. Tänkte även kolla lite kläder, känner hur shoppingsuget tar över just nu. Ska även köpa nya tunnlar. Håller på att töja mina öron igen och satsar denna gången på 14 mm. Funderar även på att boka tatueringstid.
Fattar ni nu hur mycket jag har att se fram emot? Så jävla bra så jag kräks! Ge mig fredag, vill inte gå till jobbet idag!

This is fucked up shit, yes it is

Michaela 19. fan vad kul vi hade! spola tillbaka vore inte helt fel..

110822

Är det här med att blogga verkligen min grej? jag menar, uppdaterar knappt, vet inte vad jag ska skriva. Har kört det här nu i flera år och det tycks bara gå fram och tillbaka. Hatar fram och tillbaka.
next: Nudlar

GRAVEN

I brist på något att skriva om så slänger jag in en bildbomb från ett par månader sedan på graven. Jävlar vad seg jag är på att lägga upp bilder, har ju hur många som helst på lager.
Whatever, enjoy!don't let the bastards get you down

Nu är jag hemma! Landade på arlanda mitt i natten och fyfasen vad kallt det är i Sverige! Saknar redan tillbaka som fan. Har hur mycket bilder som helst att bjuda på men har inte tid alls idag för ska till Linköping på inflyttningsgalej. Slitet men ser fram emot som attans!

SO LONG MOTHER FUCKERS

Ikväll drar jag till Kos i en vecka med mina fina barndomsvän. Så jävla underbar och grym avslutning på semestern. Dessutom fick vi flyg och hotell för ett äckligt bra pris. Jag missar The Tlark som spelar på Gravediggers imorgon vilket suger get. Så om ni har era vägar förbi eller bor i stockholms hålan så tycker jag ni ska åka in till södertälje och kolla. Youtuba!

Kommer även sakna cepet på bilden som fan!
SO LONG

So tuff with the boys you make lotta noise

Sitter och kollar resor till Turkiet, Alanya. Fan vad skönt det skulle vara. Tror jag bokar en resa idag med Bex. Kan knappt vänta på att få ligga på stranden och dricka skitbilligt rosévin igen och plaska runt i vågorna som ett barn. Japp, Turkey it is!

GREEN // DR MARTENS

Jag har världens vackraste, snyggaste, sexigaste par skor i min ägo. värt varenda krona och funderar redan efter nästa lön på att röra mig mot sko uno och köpa mig ett par oxblodsröda. Vet att ni är så avundsjuka så ni vill kräkas just nu. Jag skulle va!

Just standing here, smiling like a fool

Har suttit och pysslat om designen lite, tryck F5 för att se. Ny header för första gången på åratal och lite annat smått.

För övrigt så är bilden ovan tagen drygt 5 minuter efter att volbeat hade spelat på P&L. Kunde inte sluta le. Världens bästa kväll. Dagen va överdrivet perfekt från början till slut.

RSS 2.0