IT'S ALL IN MY HEAD



Sämst update igen folks, men ni vet ju vid det här laget att det är såhär jag funkar. Åker till Åre idag, ångest på den. Hela resan har varit tveksam från början och tillslut vek jag mig och sa ja till att följa med. Vet inte om jag ångrar eller inte nu men har iallafall ångest. För det första så känner jag att jag inte har pengar för åre över nyår den här månaden. Eller rättare sagt så är det ingen känsla utan fakta och sanning. Kommer vara luspank efter den här helgen. Måse städa lägenheten idag vilket ger ännu mer ångest, städa ur källaren, ännu mer, och så hade vi packa kvar, ångest va de ja. Vad fan ska man ha med? Enda som snurrar i huvudet på mig är vinterjacka ooch ett fatass underställ. Men sen då? 
Blääässhs

A LIGHT IN A DARKENED WORLD

Hola at you people. Min dag har bestått utav briefrukost, photoshoot (agerade fotograf, höh), jobb, amerikanska pizzor, USA drömmar och helg pepp. Är helt slut, vill bara dyka ner i sängen just nu och blir antagligen precis det jag tänker göra efter det här inlägget.
Budade för övrigt hem världens snyggaste baseball jacka från tradera idag, är kär och kan knappt bärga mig till jag får hem den. Suuuper pepp på den!
Tänkte försöka vara lite extra flitig med kameran i helgen så att jag har mycket bilder att pyssla med, visa och glo på under vilosöndag. Prima va?


WEDNESDAY



Länge sen vi körde lite musik här? Känns iallafall som det. Här har ni lite Nirvana.
Ska sätta igång och laga mat och baka nu innan jobbet. Har fika dag på jobbet så min tur att ta med fika, därav bakandet. Kort idag, igen.

We're just two lost souls swimming in a fish bowl



Hej kids. Känner mig förtillfället jävligt less, på allt, på alla. Har en sån där dag då jag gärna gräver ner mig själv i en grop och kommer tillbaka när jag känner för det. Oinspirerad till att blogga och har absolut inget intressant att skriva. Blir förhoppningsvis lite mer aktiv imorgon bitti.
Nu ska jag trycka i min brieost, slå på tvn, stänga av telefonen & datorn. Latero

IN MY BLOOD



Är seg och trött. Önskar att jag gått upp lite tidigare så man hunnit göra något vettigt utav dagen, nu ska jag åka om 1 ½ timme till jobbet. Suger hårt.
Nu ska jag börja sy ihop första paret av mina leggins. Hörs latero babes!

So tell me when you hear my heart stop


EVERYTHING YOU DO IT DRIVES ME WILD

Hola folks! Igår så sov jag bort halva dagen efter en fredag med 12 timmars jobb och 25 vakna. På kvällen drog jag in till stan för en kväll med Emelie och Emma och bestående utav Vegetariskt, shottar i mängder, poledancing, cykeltaxi Mårten, gatusång och en massa härlig stämning. Idag har jag mått som en påse skridskor, smällt i mig en kebab och bearbetat bort den här förjävliga baksmällan. Går frammåt iallafall!


Sleep brings release, and the hope of a new day



Hola snyggingar! Tänkte ta tummen ur röven och städa upp här hemma. Har en jävla massa att göra och allt jag önskar just nu är att någon knackar på här med ett par hyllor i rätt storlek så att jag får upp alla mina boxar med kläder.
Ikväll ska jag iväg och jobba på baren igen och efter det lär jag åka hem och sova som en stock eftersom jag redan köttat på andra jobbet från sex på morgonen till halv tolv. Hörde jag hard working woman? Ska leta upp något att ha på mig snart, är så jävla sugen på shorts men nu kom ju vintern ikapp här i stockholm så det är bara att glömma.

METALTOWN


ååååh, spryp mig, yxhugg mig, döda mig. Lyckan när man får se att dom släppt äckligt bra band till metaltown, lyckan när man ser att KILLSWITCH ENGAGE kommer hit i sommar! Ser äckligt mycket fram emot Manson, Within temptation, sabaton och lamb of god också.
Behövde jag ens nämna att jag ska dit?

Your beauty is beyond compare


Ser ni mitt golv? Nej tänkte väl de, har inga hyllor så alla mina kläder får pryda golvet för tillfället.

Hur är det folks? Är ni arga på mig? För att jag sa att jag skulle vara superbloggare idag och mata er med inlägg? BRA! Blir kass stämning om ni skulle vara jö.
Igår var jag som sagt och provjobbade. Blev 3½ timma på en rockbar i södertälje som heter CP (Centralbaren). Jag tror och det känns som att det gick väldigt bra och ska även jobba imorgon kväll. Hoppas hoppas jag får det här nu! Håll alla tummar ni har för mig!

Har egentligen inte så mycket intressant att skriva om trots att jag känner ett förjävla stort behov av att blogga just nu. Varför är det alltid så? När jag har hur mycket som helst att berätta om så orkar jag aldrig uppdatera och känner ingen lust, när jag är tom på ord vill jag uppdatera tills ni blir helt tokiga. Ja, fan vad ni går miste om saker när jag inte bloggar alltså! Pushpush!

WORK

Blir ett kort och tråkigt inlägg. Har jobbat nästan 12 timmar idag. Från klockan 6 till halv 3 - Scania. Från klockan 18 till halv 10 - Provjobbat!
Tänkte väl försöka vara en sån där duktig bloggare imorgon och vara generös med inlägg. Gillar ni va? Fast nu förtjänar jag och sova, tycker ni inte det? Upp klockan 4.. 5 timmars sömn.
Det känns att man lever!
Godnatt snyggfolks

EVERYTHING I TOUCH TURNS TO STONE



Åkte in till stan idag efter jobbet och köpte tyger, ska sy som en tok i helgen var det tänkt. Hann även förbi beyond retro en snabbis och fick med mig två tröjor och (hör och häpna) en väska! Har aldrig hittat en väska på beyond retro eftersom jag tycker dom nästan bara har "laptop/kontors" (ni hajar) modeller. Fast idag hittade jag en, just en väska i sån modell som jag inte kunde släppa taget om och hänga tillbaka. Tanken på att någon annan skulle köpa den väskan sved, så den fick bli min. Ångrar inte ett dugg nu! Älskar detaljerna på den.
Annars då? Det hänger och dinglar, har inte mycket kul att snicksnacka om. Ska upp kl 5 till jobbet som vanligt så ska dyka ner i sängen nu. Later kids!

BAG///RING



Någon som kan förstå lyckan & nöjdheten? Jag äger världens sexigastesnyggastehetaste&coolaste ring och väska. yep, damn right!


PIRATES AND SKULLS AND BONES


Kolla vilken äckligt snygg döing jag fick av min bonuspappa! Han och min syster var på sci-fi mässan igår och hade så gärna varit där. Tydligen så hade dom hur mycket som helst fint som jag skulle vilja ha. Blir till att gå runt där i timmar nästa år.
Är iallafall kär i min nya kompis.

LOST IN SPACE



Igår drog jag och folket i lyan ut och käkade på o'Learys. Vi hade det riktigt trevligt och allt var mega bra förutom att maten jag beställde smakade skit. Blev riktigt besviken och kommer antagligen aldrig i hela mitt liv beställa en biff därifrån. blä.
Hur som haver, bilderna ovan klickade jag precis innan vi drog ut. Dock blev det en tråkig vinterjacka över allt det fina eftersom det var så satans kallt ute.

FEELING HELLA COOL TONIGHT


Påbörjade nyss att raka ner sidecuten igen som vuxit som ogräs, mitt i rakningen så tar batteriet slut så nu sitter jag här men en halvt rakad sidecut.
Ska pyssla lite med mina boots och en tröja snart, kommer bli bra skit när jag är klar!

Halsbanden ovan används flitigt nuförtiden, köpte ena i veckan och är kär. Ska till och med försöka vara så duktig idag att jag knäpper ett par idag-har-jag-på-mig-det-här bilder. Ser ut som att det blir middag ikväll ute på någon resturang och sedan bio. Kommer bli satans bra!

2011-12-03

Lite otydlig men här sen ni att det röda håret är long gone iallafall!


Klickade precis hem två julklappar till mig själv, är sååå nöjd så det inte är sant!
Är förövrigt i Linköping nu. Funderar lite på om det bli någon bio ikväll eller utgång. Antagligen bio, äckligt sugen på biopopcorn och biocola! Förresten, bara jag som tycker mcdonaldscola och biocola är godast?

WHO



Hallå kids, börjar få lite småbrottom här hemma eftersom jag ska packa väskan och tänkte hinna med att städa upp lite här hemma innan jag åker till jobbet.
Sålänge kan väl ni slänga iväg en kommentar och berätta vilka ni är, varför ni läser och någon synpunkt eller så va? Undrar ju vilka ni är. Ni är en del som klickar sig in men inte allt många av er som visar att ni existerar haha.
So, WHO ARE U GUYS?

we'll never fucking die





HOW I WISH YOU WERE HERE

Imorgon direkt efter jobbet så sätter jag mig på tåget mot Linköping, vilket känns mer uppskattat än vanligt från min sida. Ska bli så skönt att åka iväg över helgen så ni anar inte. Är nästan enda gången jag inte känner mig rastlös och stressad. Ska mysa och pussas tills jag svimmar! Saknat mannen så det gör ont.

I WANT IT//I NEED IT

Så jävla feta cravings just nu. Väskan ovan är den jag grubblat om här i några inlägg.
Hatar den här kylan, ge mig sommar så jag kan ha på mig shorts bara ben och alla fina jackor, tack!

RSS 2.0