0208



Resultatet utav tröjan som jag klippte i. Vad tycker ni?
Ni blir de chirre och en rulle me Jensan.

I understand that you turned into a silent cave



Efter en dag bestående av guitar hero (är nästan på hard nu!!!!) och lite klädinköp så avslutar jag och jensan den här dagen med lite härligt folk på lokalpizzan.

Ghost division


Jag och min pingla på nyår

Vaknade upp för cirkus 45 minuter sedan. Min pingla ringde som är påväg hit just nu, tog en promenix med vovven och nu ska jag in till stklm. Måste bland annat köpa nya skinnbyxor eftersom mina är spårlöst försvunna. Irriterande som fan!


By the sword

Bild från google



I brist på annat såhär på morgon kvisten så har jag suttit och cuttat en tröja. Visar resultat senare för nu ska jag till jobbet och slita i någora timmar. Ha de!

I'm leaving you for the last time



Dagens inspo000ooo

Wrap me in a bolt of lightning

Vaknade utav att jag hade förbannat ont i ryggen. Inte fan vill de gå över heller. Så tröstar mig själv genom att klicka hem lite saker ifrån topshop. Först ut blir denna.
Ska även klicka hem en till, ett linne som också är detaljerad med lite fransar och tryck. Visar senare!


Lying here still fully awaiting the darkness to take me away from this pain



Har åkt på en trevlig halsfluss och knaprar för tillfället penicillin.
Så i brist på något att göra så ska jag pimpa till dessa jeans med lite nitar och sådant i samband med att raised fist pumpar i mina högtalare. Idag blir de albumet Veil Of Ignorance.


iNSPO



Dagens inspo

I close my ears when words come flying out, I've heard them all before



Fan vad less jag blir, hittar inte min kamera. och har ingen aning om vart den är för det är som att den bara har gått upp i rök. har massa bilder på den som jag vill ha också så måste hitta den.

He put her out like the burnin' end of a midnight cigarette



satan vilken hemsk träningsverk jag har. Va på gymmet igår och körde bröst. kan inte lyfta armarna nu och knappt knäppa min jeans. Och det värsta av allt är att det blir ännu värre andra dagen. Dessutom så va jag ute och dansade i fyra timmar konstant igår så det lär jag känna imorgon i ben och rumpa.

I'm holding on to memories



Jävligt keff update, men så blir det ibland, händer inte mycket i livet och jag har inte haft något att skriva, har varit oaktiv med kameran vilket leder till alla dessa weheartit bilder. Har dock några bilder från helgens upptåg som väntar i kameran. Nu måste jag sova så jag vaknar när larmet ringer. Natti

Time to close your eyes, And save these questions for another day



Nu är jag hemkommen från jobbet och ska gå och lägga mig. Ska upp jobbigt tidigt imorgon med tanke på tiden nu och då blir det in till city där pappa ska gadda underarmen. Direkt efter det ska åker jag in till jobbet.

deep inside this ancient heart, You'll always be a part of me



-



Now: promenad me hunden, apoteket sen jobbet.

Do you see me?



Är så trött så att ögonen fortfarande kollar i kors. Behöver ett stycke nikotin och koffein så att jag kan känna mig som en människa igen.


It's late and I miss you



Efter en dag bestående av långa väntetider på hälsan, jobbiga toalettbesök och en lugn arbetsdag så ska det blir hur fint som helst att krypa ner i sängen och blunda. Listan med irritationsmoment för dagen har bara växt för varje sekund. Inte nog med att jag fick vänta i nästan två timmar på sjukan så missade jag tåget påväg dit, när jag ska byta tåg så upptäcker jag att jag tajmat de andra tåget så fel som en hel halvtimme, kommer äntligen fram till jobbet, påväg hem så är bussen tre minuter tidig så den åker förbi framför ögonen på mig. Efter många svordomar och arga telefonsamtal lyckas jag få tag på underbara Josefin som hämtade mig. Hur gott är det inte med en cheeseburgare en dag som denna? Så det blev raka vägen till gyllene måsen för en fet beställning på drive-in.

you fukking fukk



Nu ska jag ta en promenix med hunden, sedan hem igen och fixa lite småsaker fort som attan och sedan till sjukan för att fixa penicillin for the god damn urineache. Efter det blir det raka vägen till arbetsplatsen.

Monday, you're such a whore



Det var konstigt att vakna imorse, jag tror det kändes som att väckarklockan ringde varje minut. Den ringde fan konstant. varje gång jag vaknade till liv igen så vad jag bombsäker på att det skulle vara hur sent som helst och att jag hade lyckats försova mig när jag börjar halv 3. Men det ar bara yttligare en minut som hade passerat.
Dessutom så gör det så jävla ont när jag gör nummer ett och det känns som att jag ska göra på mig hela jävla tiden. Har ingen direkt tidigare erfarenhet av urinvärkinfektion. I hate it.
Sedan så ska jag ju även jobba för första gången på sex lediga dagar. Dags att göra ett ryck, måste göra lunch och förstärka matlådan.


nineninenine


När lönen rullar in på kontot så ska jag springa till närmaste scorett butik och ta med mig dessa hem. Prövade dom idag och aj aj aj vad bra dom är!


I've been saving these last words for one last miracle



I brist på bilder just nu så passar jag på att lägga upp några foton från nyår.
Just nu väntar på jag att andreas ska komma hit och göra mig sällskap för kvällen.
Till middag blir det en kycklingwok med nudlar och
förhoppningsvis så är andreas lika sugen på att nörda ps3 som jag är.

watch me burn



jag och min babe på Caesars här om dagen.

Padre har invaderat mitt rum och slängt in hela förrådet här. Han bygger en walk in closet och jag blev offret. Nu har han lovat att han ska hjälpa mig och fixa min lägenhet, den dagen den lyckan, när jag flyttar.
Nu har det varit två vilda veckor, och jag är färdig som artist. Får se vad som händer ikväll, nyktert får det iallafall bli.


I got another confession to make, I'm your fool



såhär såg jag ut igår när jag drog ut. Blev ingen superkväll. Skulle nästan säga att de va den sämsta utgången på jävligt länge. Och nu har jag sovit i soffan i ett flertal timmar och försöker vakna till liv. Ska träffa lite fina människor och ta några kalla.  

when a man loves a woman



Är det okej att bli kär i tatueringar? Imorgon bär de av till tatueringsstudion och då ska pappsen bli märkt för livet. Det blir en gammaldags banderoll med rosor, noter, plektrum och barnens namn i banderolen. Fan va snygg den kommer bli. Och pricken över iet är att det är min lillesyster som designar den. Kommer lägga upp bilder när de e gjort. Nu ska jag sätta mig och rita massa massa massa

taking 45 minutes to kiss goodbye



hittade både tjocktröjan och byxorna på mellandagsrean tidigare idag.
Och så såg jag ut under bion som jag nyligen kom hem från,
vilken var över förväntan.

and right now är de spotify som gäller för hela slanten.
Händer inte mycket ikväll så antar att de blir en hemmakväll,
jävlans trist må jag säga. Något fel på mig måste det vara,
kan inte vara ensam utan att skrika efter sällskap.

why are you calling me so late?

Gårdagen spenderades i min säng från klockan 12 på morgonen till klockan 12 på natten. Blev sammanlagt sex filmer och massa onyttigt. Idag har dagen vart nästan minst lika seg. Har dock fixat till här hemma så nu ser jag golvet igen.
Jobb imorgon sen ledig resten av veckan, har planer på att spendera mina sex lediga dagar i Js jacuzzi och bastu.



this is all because of you, asshole


it hurts so fucking bad

En viktig person i mitt liv sa att jag inte skulle falla för dig, jag skulle bli sårad. Du anar inte vilken person det här är, du känner den här personen.. Men sanningen är att känslorna bubblade inom mig från första gången jag såg dig. Du var den vackraste jag någonsin sett.
och jag trodde jag hade dig ett tag.. tills du, som alla andra säger att det inte går längre, du lämnar en. Men jag klarade inte av det, så jag tyckte vi skulle ses iallafall, bara för attfå ha kvar en liten del av dig, bara en liten.. Så vi började träffas på andra sätt.
Fan vad bra jag mådde nu, samtidigt som jag hatade mig själv för att jag skadade mig på de sättet. kände såhär tills jag började inse att det bara var jag som hörde av mig, ingenting var ömsesidigt.. Så sa jag till dig att jag inte orkade mer, och du blinkade inte ens när jag sa det. Du brydde dig inte. Det jag ösnkade mest av allt var att du skulle säga att du ville träffa mig fortfarande, eller åtminstonde fråga varför.. Men inte ens det.
Det var då paniken skrek inom mig, så jag fick tillbaka dig, ett antal gånger.
Du sa att du skulle säga till när jag blev din mellan handel. Du kunde inte ens göra det. Istället för man se dig svika en mitt framför ögonen på mig. Trodde inte människor kunde vara så elaka. Pinsamt för dig, riktigt pinsamt.
Hatar mig själv för att jag vet att jag inte kommer släppa dig nu.
fan vad jag hatar dig ibland.. och samtidigt gillar jag dig så det gör ont.
Varför existerar du?


RSS 2.0