A Champion feeding your face with a fist

Åh fasen vad jag måste raka skallen snart. Börjar fan bli långt, tillräckligt långt för att jag ska få handduksmärken när jag slänger på turbanen efter jag duschat. Fan vad jag hatar det, speciellt dom gånger man helt och hållet glömmer bort det och drar ut med världens streck i skallen.

Påtal om något helt annat så saknar jag P&L jävligt mycket, mest av allt att go nuts när volbeat spelar med bex. En saknad som fan inte går att beskriva.

It's 7 in the morning and you lost all your money

Fyndade den här baseball jackan på beyond retro här om dagen. Favoriten just nu.
För övrigt så mår jag som jag förtjänar. Vi va ute och firade Michaela igår och hade det asbra! Ostadiga ben, minto shottar och grymma vänner.
Dagen kommen spenderas på stranden.

Pack up your troubles in your old kit bag

Jag vill ha en tjurring. som fan. Görs antagligen någon gång efter nästa lön. as pepp!

Now you're gone it's like an echo in my head

Två till att tröjorna jag fick med mig hem igår. Jävlar vad jag har kärat ner mig i svarta tröjan. Perfection it is! Båda från beyond retro.
(gillar att mina tår sticker fram på bilden)

The cold winds hitting my face and you're gone

Va inne i stan igår med Michaela. Jävlar vilken helvetes resa hem men fan vad värt ändå. Fick med mig en del hem så är nöjd som fan. Bilden ovan är trycket på en utav dom svinfina tröjorna jag fick med mig. Beyond retro är så jävla mycket kärlek.

LIVING ON THE EDGE

Feel the power of sexyness people! Slänger in lite bilder från i söndags när vi va i örebro. Jag, asbakis.
Blir lugnt ikväll för imorgon och på lördag ska jag go nuts. Imorgon ska bland annat fröken fox bli rund om fötterna med mig och på lördag ska jag tokfira miss hangoverdoll.

SEVEN

Hade en apmysig dag inne i stan idag med min fina familj. Har varit på läskigt bra humör hela dagen. Lyckligast måste jag nog ha blivit när jag hittade the jacket of my dreams.

I've heard your a man with his dick in his hand, swing it all around

Färska bilder från igår, enjoy folks!


You got a fast car? I want a ticket to anywhere

Vaknade för ungefär 30 minuter sedan. vad i helvete? Va igår kväll på Hellströms och på Harry B James med as grymma människor. Blev två apvidriga shottar för mycket. Pepparkaks/kanel shottar. Låt er inte luras! Spriteftersmaken förpestar ert saliv i minst en kvart efteråt, omöjlig att få bort.
Ska nog dock ha lite finfina bilder att bjuda på senare. Men nu ska jag fortsätta återställa mig med kaffe, fan vad gott!


HIT ME WITH YOUR BEST SHOT

Nitade mina skor idag. Satans äckligt snyggt om jag får säga det själv!


COME EASY ON ME

Får som vanligt nu kopiera bilder från facebook eftersom jag inte har en enda bild på den här datorn. Ska gå och lägga mig tidigt idag (för att vara semester). Imorgon blir de en runda i stan med Michaela och möjligtvis ölhäng med en fantastisk brud mot kvällen. Dock lär de bli jävligt lugnt för min del. Vill va på hugget på torsdags då jag är mina kära härjar på harrys. Nu; sängen!


Don't hold it back

Snor lite bilder av Rebecca som är tagna med hennes fisheye. Gissa om jag gillar. Dock är det roligare och ta på andra med den här typen av objektiv med tanke på att jag tenderar till att se ut som ett rövhål framför kameran i dessa stunder.
Bilderna är även i helt fel storlek med tanke på att jag snodde dom direkt från facebook, det suger big time. Gör så att hela bloggen ser skev ut. Men what the hell gör de liksom? Bilder är bilder och roliga att se på! Just dom här är tagna ifrån lördagens spektakel på Graven.

Förresten så har jag lyckats med något riktigt jävligt, har så förbannat ont i handleden när jag vrider handen och måste anstränga den. Har inte ens gjort någonting utan fick det igår. Måste vara riktigt jävla överansträngd. Rackarns.


Fucked another whore In the pool of booze booze booza

fyfan vad jag kommer ha att göra idag. Har börjat städa mitt rum, har slängt ut ALLA kläder jag har för tvätt och springer runt med Ajax big size triple action i högsta hugg och sprayar i varenda vrå. Inte nog med detta så måste jag avbryta med flitiga städande för att rulla mot jobbet. Efter jobbet lär jag nog få sitta i 5 timmar och tvätta. Tur att vi har två tvättmaskiner här hemma annars hade det tagit hela helgen. Funderar nu seriöst på att åka iväg och köpa en torktumlare.
Och jag som hade hoppats på utgång idag. Sköna människor, barhäng och fira in en månads ledighet! japp, det här är min sista arbetsdag på en månad. LÄTTNAD!


THE DARK ROAD YOU TAKE BEARS NO ESCAPE

Nu är det bara tre arbetsdagar kvar, sen har jag en månads ledighet. Fan vad efterlängtat! Förstår inte själv att jag ska få vara ledig i en hel månad. Lär bli en grym sommar med tanke på hur jävla awesome sen varit än så länge.
Jävligt irriterande är dock att den här veckan går i snigelfart. Why? Kan vi inte bara hoppa över dom här sista dagarna?!


THE SAGE THE FOOL THE SINNER

Sitter och pratar med tösen nedan i telefon. Ska börja fixa mig när som helst, raka sidecuten och röra mig mot jobbet. Börjar som vanligt känna mig lite stressad. Tidsoptimist javisst!


laughing my fucking ass off

Seriöst? Jag avlider för att jag älskar det så mycket. Det är hysteriskt kul på riktigt!


THE WICKED SYMPHONY

Satan och fyfan vad glad jag är för att jag det senaste halvåret har träffat så jävla underbara männiksor. Ni vet vilka ni är och ni gör mina dagar. All kärlek som får plats inom mig till er, alla gånger!


DOCTOR

Är på grymt humör, har sovit ut och ska nu ner till Isaks med pappa och äta lunch innan jobbet. Har suttit på nätet och fönstershoppat vinylplattor nu på morgonen. Synd att man vill köpa så jävla mycket, blir så dyrt om man skulle köpa allt man ville ha. Får börja med några i taget.
Hörs ikväll när jag landar hemma igen!

Varför är alltid dom Dr. martens kängorna jag vill ha slut för?

This cocaine makes me feel like I'm In this song

Alla ni som inte var på metaltown och missade system of a down, jag lider och mår dåligt för eran skull. Senast idag på bussen så tryckte jag in lurarna i öronen och spelade alla låtar dom spelade på högsta volym. Det känns som att jag får rysningar i hela armarna och kinderna när jag tänker tillbaka. Samtidigt som man nästan blir uppriktigt ledsen över att det är förbi så är jag så in i helvetes glad att jag såg dom. Cigaro live var så äckligt mäktigt så att jag inte kan beskriva det i ord. Vill verkligen bara tillbaka till just den stunden!


Pour your sugar on me, I can't get enough

Sitter och lyssnar en massa Def Leppard. Mest spelad blir låter nedan, som vanligt.

 

You'll never break me

Börjar äntligen bli återställd. Det katastrofrinner inte i näsan på mig längre och hostan är inte så plågsam så jag får ont i lungorna och nästan kräks. Ska nog till och med ta tummen ur röven och färga håret medans jag städar huset.
Har pillat lite på designen, kommer nog pilla mer i veckan som kommer, är så less på den som jag haft hur länge som helst.


here comes that sick bitchAnledningen till inget bloggande är för att jag är förkyld som ett rövhål. Hosta och snuva. Hosta som nästan fått mig att kräkas och snuva som fått mig att förbruka mer papper än vad jag gör för att torka arslet på ett år. Så jag återkommer med uppdatering när jag orkar. (kan hända ikväll, wooopwop)

Förresten, fan vad jag vill ha jackan hon har, och glajorna..


RSS 2.0