I still hunger for you

Jävlar, imorgon bitti åker jag och bästa Michaela till Borlänge och P&L! Längtar som fan till vi står in the front row och sjunger med när volbeat spelar igen. för hujeda mig så bra dom är. Och alla som ska ner och som man stöter på, hälsa!
Och tänk att jag är ledig i fyra hela dagar från jobbet. Ska ligga i en jävla solstol och dricka öl halva dagarna, lyssna på fet musik och umgås med as grymma människor!
Hinner säkerligen med lite update inatt när det sista ska fixas.
Idag blir det jobba och tvätta. Fan vad tråkigt!


FUCK ME LIKE YOU HATE MESitter hemma hos morsan och har precis tryckt i mig hur mycket sill, potatis och lax som helst. Är mätt som ett as och ändå så har vi grillkäk och efterrätt kvar. Är riktigt jävla seg och funderar på att powernapa nu innan resten av maten är klar.
Gårdagen spenderades med as skönt folk, kommer bilder latero från de. Hörs!


Det finns ingen kamera som kan fånga den här stunden

Första bandet ut, ett jag aldrig tidigare lyssnat på, Yersinia. Nu när jag sitter och lyssnar på dom i efterhand så är det verkligen inte ett favoritband, måste vara för att dom sjunger på svenska, vilket jag har jävligt svårt för. Ändå så älskade jag att stå i publiken och tjoa när vi var där. Konstigt? så fan heller. Vi hade precis landat i götet, vi alla var överpeppade och så jävla lyckliga över att äntligen få vara på metaltown. Med alkohol i kroppen och ett sånt jävla lyckorus inom oss så resulterade den här spelningen till en av dom roligaste. Vi tjoade, gosade i leran, sprang fram och tillbaka in i moshen som om vi vore odödliga. Rebecca min vilda drog en knytnäve i Sebbes huvud så han fick en fläskläpp, och på köpet fick hon en skadad hand. Men hallå, vad vore metaltown utan sebbes fläskläpp och rebeccas skadade hand?
Om du råkar hamna på en festival där yersinia spelar och är peppad så in i norden så gör som vi gjorde. Förbannat bra spelning, mest tack vare oss själva.

1: Rebecca smutsig som ett svin efter spelningen// 2: Thomas min bästa// 3: Yersinia
same shit different day, yeyeyeÄr sänkt, aptrött.. Seriöst, checka när det här är skrivet! tänk det fast 20 minuter tidigare. Min jävla vardag. Och är röksugen men har inga cigaretter kvar, score.
Äsch, får ta och tralla til bussen, fiket och sedan jobbet. Börjar bli stressigt som fan, som vanligt. Ger uppdatering om götet direkt när jag landar hemma igen.

Metaltown//Take me backDåligt sliten är man efter metaltown, har även lyckats dra mig på en bra förjävlig hosta. Trots detta så skulle jag vara såhär sliten och ha den här hostan tusen gånger om, Fukkkkk vad bra metaltown var. SOAD, Korn, Volbeat, BMTH, Avenged sevenfold.. allt vad så jävla bra så jag spyr.
Så himla fint folk man har träffat och umgåts med så det inte är sant. Vill tillbaka trots att jag genom detta luktat så mycket bajamaja, avlopp och svett så att det inte borde vara lagligt. Längtar som fan ills nästa år. Nu taggar jag till för P&L och förhoppningsvid sonisphere.
Bilder från metaltown kommer när jag lever igen, möjligtvis ikväll!

Too bright to see, too loud to hear

Är så äckligt peppad just nu, inatt åker vi! och jag har en miljon saker att göra. Måste packa och välja vad fan jag ska ha med mig och på mig under resan, hade tänkt hinna pimpa till min väska, funderar på att klippa av min jeansjacka med collage ärmar till en väst (på bilden), ladda kameran och massa annat skit. Ska dessutom jobba från halv 3 till 11 så blir jävligt stressigt för mig. Vi hörs igen när jag är hemma!


COME A LITTLE CLOSERGodmorgon, har det brottom och en miljon saker att fixa innan mt. Nu ska jag väcka josefin så vi kan pallra våra lata arslen mot pendeln och in till stan för att hitta de sista. Hörs när tid finns!

METALTOWNVilka är allt härligt folk som ska ner och röja satan på metaltown?! Hör av er så gör vi en grym festival tillsammans. Är så peppad just nu så det inte är sant. PEPP PEPP PEPP

Marching off to warLägger upp lite bilder från min student/dagen innan för att göra bloggen lite roligare att klicka sig in på. Och fasen vad jag kommer & har saknat många i skolan i ett helt jävla år.

Känner mig lite halvstressad för ska försöka vara inne i stan till kl halv 12 och upptäcker som vanligt att saker jag behöver inte hittas. Så nu måste jag springa förbi pappa och hämta en massa saker också. Extra mycket otur än alla andra måste jag då ta mig fasen ha.
En sak har vi iallafall lika mycket utav, tid.


Lying here still fully awaiting the darkness to take me away from this painSatan i gatan vilken dålig uppdatering det är här. Kan bero på en vecka med dålig sömn. Helgen var behövlig och har sovit apmycke. Dock börjar självklart den här dagen med ett slag i ansiktet. Skulle gått och lagt mig igen om det inte vore så att man faktiskt hade saker att ta tag i..

I know it's hurting you, but it's killing meSer ut att bli ännu en utekväll i södertälje. Kan inte låta bli att bli less på det samtidigt som dessa kvällar sällan slutar dåligt. Kanske blir till att köra en kväll inne i stan imorgon om orken finns.
Har legat ute i solen och pressat hela dagen, har fått extremt med färg. Inte bara brun färg heller denna gången utan har för första gången på flera år bränt mig utav svensksommaren! Kräfta på bröstet är man. Lycka!

LOOK AT ME ROCKIN' OUT


There's a guitar ganster lighting a smoke and he feels the nightHar haft en svettig men grym dag inne i city hela för och eftermiddagen. Hittade hur mycket som helst och mycket av de jag letat efter! Känns grymt. Och nu ska jag spendera resten av kvällen med bästa Paulina och massa annat bra folk. Och får fan inte glömma alla inbjudare, myggorna! fick 10 myggbett på vaderna under en kväll i veckan. Gotta hate them!!!

RSS 2.0