REAL ACTION IS IN SILENT MOMENTS


Bild från igår.

Jävlar va arg jag blir. Går inte att lägga upp bilderna som ja redigerat för att dom e för stora. Får försöka lösa de snart.
Väntar för övrigt på att styvfarsan ska komma hem med ost så att jag kan göda mig själv med rostmackor. Och eftersom det tar sån tid så ska ja passa på att betala av en del av tvn, lyssna på förjävla hög musik och tömma disken. Kanske hinner med ett toalett besök också!


In space, no one can hear you screamTror att jag är gladaste tjejen just nu som har ny kamera. Har varit handikappad i ett flertal månader. Så här har ni två bilder färska och direkt från gårdagen!

I am not a stop along the way, I'm a destinationRedan torsdag! Fyfan va härligt, snart helg igen.
Inga planer för helgen, möjligtvis bli odräglig, vilket kan förutspås med tanke på att de brukar sluta så. Någon härlig brud från stockholm vill bli odräglig i mitt sällskap? Ja, isånnafall är de bara att slänga iväg en kommentar!
Nu är de dags att betala lite räkningar!

Bara jag som lyckas


Förbannat gammal bild, grym text!

Gårdagen var jävligt omständig, slutade klockan 11 på kvällen och skulle ta halvtåget från södertälje hem. Klart man somnar på tåget och vaknar i Märsta, klockan 1 på natten. Panikångest in my brain! Min käre mor som skulle hämta mig i Rönninge trodde jag hade blivit överfallen och ringde sjukhus och kollade om jag låg inlagd någonstans. Min kära kompis som släpp av mig i södertälje station åkte med bil i 1½ timme och letade efter mig.
Ännu sämre kan det inte bli, tänker ni. Men jo, hade inga batterier på mobilen. Fick dock låna telefon i biljettluckan vid spärrarna så tog en taxi hem och blev 1000 riksdaler fattigare.
Jag skrattar idag!

Here comes that sick bitchSka man kanske blir ljushårig igen?

Jävligt kass update senaste två veckorna. Har bara tagit stopp i hjärnan på mig när jag ska skriva, har inga bilder och lägga upp och folk säger åt mig att uppdatera bloggen. Skitsvårt när allt bara är svart. Har iallafall fått något intressant gjort. Invigde tatueringsmaskinen för första gången i lördags på min farbror. Har även tvingat min syster att påbörja ritandet på min tatuering som jag vill ha på armen.
Peace out!

I hate you turn me on


Hittade den här bilden på Jensans dator, jag och engan för ett par helger sen.

Sitter i skolan, har haft matteprov och lunchat med mina kära vänner. Ska snart vidare till jobbet för ett till kvällspass, riktigt helvete. Är hur trött som helst och vill bara hem till min säng.

Don't cry your heart outGod damn! Check that ass out! Hur jävla hot är inte Kandee i sina nya skinnleggins? Dom är från rut m.fl och gissa vem som ska införskaffa sig dom här näst? 
Nu blir det en promenad med hunden och sedan massa plugg innan jobbet. Har lite bilder på laget som är på systers kamera så ska nog fan se till att ge er något att bita i!

INK MY WHOLE BODYSå jävla hårt me Inspo. Måste bara komma på vart jag ska börja. Vill nu nu

If these walls could talk they would have som much to sayNu ska jag mata igenom hela två kapitel i matteboken, har hur mycket som helst att göra! Fortsätt checka inläggen om srf

IS SOMEONE OUT THERE?Någon/några sköna bruttor/dudes som ska på srf? Ser ut som att alla kära friends of mine dissar det pga att dom inte har råd/ska på andra osv.. Kan inte leva med mig själv om jag missar alla band som spelar då.
So I'm asking, någon i samma situation eller någon som vill ha med en glad och skön brud så finns jag här borta!!!

I still feel the devil breaths in meShitt, ni anar nog inte hur mycket jag saknar mig förbannade kamera. Fattar inte vart den är. Vem fan har tagit den? Jag vill ha tillbaka den! Så jävla ovärt med en tråkig blogg som innehåller endast old pix. Det är fan hög till att skaffa sig en ny. Jag skiter i att jag måste punga 5 lax bara sådär nu. Ska ha en ny!

Nu blir de jobb till 11:06.. suck


Beyond hell / Above heavenDet blir en helg med en jävlans massa volbeat i högtalarna. Just nu spelas Who they are!
Nu blir de en najs frulle och börja tagga inför en förhoppningsvid grym kväll på sinners

What's the color of your lipstick?Jag har fet beslutsångest. Vad blir det ikväll Wamp (mörkare röd än den på bilden) / Black orchid eller all natural? HELP

Rebel monster

För första gången i världshistorien ska jag, Emma Kupari, komma ut ikväll innan klockan tio. Brukar inte gå så bra annars. Men nu sitter jag här nyduschad (Vanligtvis brukar ja va nyduschad mellan 7-8)! Ska även hinna med lite tvätt och städning. Vi får se hur det här kommer gå för mig, vi får hålla tummarna!
Under tiden så ska jag pumpa volbeat i högtalarna!

Mina ögon ser lagom skeva ut på den här bilden, men äsch.. Är rätt så skrev så vi kör på den!

wild rover of hellNääämen titta vad jag hämta ut på skolan här om dagen. Fresh!
Eftersom jag slutar tidigt på fredagar och redan är hemma så ska jag utnyttja de till fullo, genom att va en nerd och geeka sims 3! Helt beroende! Går i perioder de där..

You see there is no real ending, It's only the beginningBrukar försöka få bloggen att bli så lite "klagoblogg" som möjligt eftersom jag vet hur tråkigt det är att läsa och hatar att försöka läsa om andras problem som man inte förstår ett skvatt utav. Men den här gången kan jag fan inte låta bli.

Undrar verkligen vad vissa människor tänker med ibland, tänker dom ens? Undra hur det är att vara en sån där osorterad, psykiskt sjuk och krånglig människa? Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara med tanke på hur jobbigt jag tycker det är att ha med en sån att göra. Vet inte ens om man ska skratta åt såna här människor, tycka synd om dom eller bli förbannad. Någon av er som vet?
Haha trött man bli ibland, sjuka värld.

I've locked myself in limbo to see how it truly feels
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och försvinna från verkligheten i några timmar. Måste vara den bästa tiden på dygnet!


taking 45 minutes to kiss goodnightLovade visst ett inlägg om hur jag klipper mina tshirts. Och ja, det är så lätt som de kan bli!
När du klipper av ärmar och mudd så klipp "innanför" så att du klipper bort sömmarna. Gör först ett litet jack där du ska börja och klipp längs sömmen, fortsätt en bit under armen för att få öppningen vid armarna stora. Klipp endast ett tyglager åt gången för snyggast resultat. När du ska klippa av ena ärmen på undersidan så klipp för bövelen inte en sväng (blir as fult). Som ni ser på bilden så har jag klippt bort väldigt lite av textilen på undersidan av ärmarna.
När det är dags för halsmudden så brukar jag börja klippa öppningen så långt som mitt lillfinger räcker från axelns slut. Börjar direkt klippa in mot mudden så saxen hamnar kant i kant med mudden. (gäller fortfarande att bara klippa ett tyglager åt gången). På baksidan brukar jag försöka göra så liten u-ringning som möjligt då tröjans öppning tenderar till att bli förbannat stor.
När du klippt klart allt så kan du dra lite löst i alla öppningar så kanterna rullar ihop sig lite grann, då ser det inte lika "hemmaklippt" ut.

Alla mina bandtröjor är köpta på Punkshop inne i stan (stockholm). Finns även mycket bandtröjor här (med större utbud) för folk som bor längre ifrån!
Enjoooy!

RSS 2.0