DR. MARTENS/HEADACHE/THE WHODom röda! Billigare än ett par Dr. Martens men fan vet inte om jag hellre köper ett par äkta. Lär sluta sa iallafall men blev så jävla taggad när jag såg dom här på modekungen. Måste åka och köpa till långhelgen!

Har egentligen ingen lust att skriva alls, men gör det ändå. Hittar ingen inspiration och känner bara blä idag. Har dessutom ont i huvudet och har haft sedan igår kväll. Så nu ska jag trycka i mig världens största alvedon och rota fram knäckebröd ur skafferiet.
Så länge så kan väl ni säga vad ni vill läsa om? För jag har då ingen aning vad jag ska skriva om. Och det  blir tusen gånger roligare att skriva inlägg som ni uppskattar. Speak out people!


people's bullshit and fakeness are the main reasons why I like to be aloneSka börja fixa iordning med fort som satan nu. Ska på Mirandas utspring klockan 12 och som vanligt så är jag alltid mongoseg. Får se om man kan få någon pli på utseendet idag. Till alla ni som säger hur snygg jag är; Ni vill inte se ut som mig idag haha.
Gotta run!

My destinations always are unknown, I'll find my way thereBörjar äntligen bli återställd och klar i huvudet efter helgen; förfirande av student på hedenlunda, studenten och 20 års galej.
Nu är skolan över och det är bara jobb som gäller. Och nu är det inte långt kvar till Metaltown och Peace & Love. Livet är så jävla värt att leva just nu!

I'm too weird to live but much too rare to dieHar en miljon saker att göra nu innan studenten. Är desstuom inte hemma efter ikväll fram till fredag. Fast de blir de galej så de bara sjunger om de så det lär bli förbaskat tomt här. But what to do? Kanske langar något saftig ikväll om de blir tid över. Take care!

THESE ARE CRAZZZZY NIGHTSHade en förjävla bra fredagskväll med härjligan i helgen. Finns inte mycket mer att säga mer än att det måste ske väldigt snart igen!

She can make any man go blind, She's so good at playing gamesHar varit lite halvrisig på att uppdatera. Så gör det later i form av bilder. Har jobbat idag, värt med övertidspengar. Är helt slut. Har även hittat studentklänning (I TID!?). livet är bra ibland, asbra

I WANT YOUR PRETTY RED LIPSFör första gången den här veckan så ska jag faktiskt lägga på lite sot och klet i ansiktet. Känns hur skönt som helst att någon gång få känns sig som den "tjej" man faktiskt är. Inte som en scania luffare i stålhetta, blåtöj och en oljig tröja. Och ska kleta på en massa rött på mina läppar, god damn it vad länge sen! Och rihanna, fan vad snygg hon är i rött hår. Äckligt snygg!

YOU JUST GOTTA LOVE SETH COHENHar stor lust att sätta mig ner och mata igenom alla säsongen utav O.C igen bara på grund utav att Seth Cohen är så jävla töntig och bra. Äckligt bra skådespelare den där Adam Brody.

The screwed up side of me that I keep locked inside of me so deepIdag ska jag vara effektiv och hinna med bögrosten, har inte tid att slöa som igår. Hade tänkt att hinna dra några streck på pappret också innan jag drar till jobbet. Får se hur det blir med den saken..

Cause men like you have such an easy soul to stealAvslutar kvällen med en massa skissande och nattmusik. jag hjärta låten. känslor!

THERE'S NOTHING HERE FOR ME ON THIS BARREN ROADNytaget va de. Ska snabbt som fan rota i kylskåpet efter käk, fixa tvätt och massa sysslor. Hade planerat att ligga en kvart i bögrosten innan jobbet men nu vette fan om jag hinner. Kanske om jag är apsnabb!

Does my heaven burn like hell on you?usch, är så trött så att jag knappt vet vad jag ska skriva. Måste vakna till lite och få hjärnan att hoppa igång. Bild från några helgen sen.

I know you think you hate me but I will always hate you moreDrömmer mig en månad frammåt. Längtar sjukligt mycket till metaltown. Kommer blir så bra bra bra!!! Vill vara där nu.

All day, I think bad thoughts

Photobucket

Bild från helgen då jag och A spenderade morgonen genom att kolla på amerikans fotboll. Bor i dessa nätstrumbyxor för tillfället. Ska köpa massa fler när jag drar in till stan nästa gång. För övrigt så har jag tryckt i mig världens störta knäcke macka och ska ut på en promenad med lillhunden innan jag sticker och jobbar!

Been laughing at the fools who couldn't hear us

Photobucket

Pillar i photoshop, har precis lärt mig och sätta ihop fler bilder till en så bombar bloggen lite nu hehe.
Till något helt annat, så förbannat irriterande med bekväma folk som inte orkar sätta sin fot utanför där dom bor. I detta fall södertälje (!?). Att tillbringa en vanlig helg där spelar ingen roll. Men att fira studenten där (!?) känns jävligt synd. speciellt då man redan haft skivan där. irriterande.

Like the brightest star you shine through

Photobucket

Har gått loss med saxen på yttligare några plagg i veckan. Har gjort två par nya jeansshorts. Bilden visar ett utav resultaten. Att klippa i kläder måste vara något beroende..

I want you to do me with a tommy-gunFör att kunna lägga upp bilder här så måste jag kopiera från mina facebook album. Så inga nya bilder här inte. Fuck blogg.se & fuck min sega dator.  Snart drar jag in till östertälje sedan sinners och gör helg!

Don't look back In anger

Kan inte ladda upp bilder här på bloggen, håller på att få ett anfall. Fredag den 13e? Must be..

And so you know, you’ll never shine aloneKan av någon äcklig och värdelös anledning inte ladda upp bilder på bloggen för tillfället. Så slänger upp en grym låt istället. Spelas just nu i högtalarna. Sjukt hur vissa låtar för det att bubbla i magen som om man blir kär när man hör dom. Obeskrivligt bra!

What appears in you is a clearer view cos you're too crazyInte bara halsfluss nu, utan även urinvägsinfektion och världens plågsammaste mensvärk. Är hemma idag, tänker inte röra mig från huset en meter. Är lagom less på livet just nu. Otur dras till mig!


I'm only lonely when the music's over

Så förbannat bra tajmat med att åka på halsfluss såhär lagom till helgen. Gick hem från jobbet och sov igår, kollade 1½ film och sov ännu mer. Andra gången jag har halsfluss på tre (!) månader. What the fuck?


Drown the monster, Make all bad dreams go away


Get out the leather jacket 'cause it's time to rock 'n' rollHetsiga dagar på jobbet, you gotta love them.. Helt utmattad i hela kroppen och vill kräkas utav trötthet, but god daaaamn it va fort dagen gick. Tänkte sitta uppe lite till innan jag ska njuta utav sju timmars sömn. Nu, boka tickets till P&L!

See the titie klitie hootie boogie woogie girlRiktigt trist väder ute. Det förstör mina planer, som jag hade för hela veckan. Tänkte passa på att få massor utav morgonsol nu när jag börjar så sent. Förövrigt så går In Flames nya låt Deliver us på repeat här hemma! 

The sufferer and the witness.iNSPOOO.
Fuckfuckfuck, kan inte blir mer frustrerad nu, mitt hår är så äckligt fult så det borde vara förbjuder för mig att gå utanför dörren. Det röda är i princip obefintligt. Resten är någon blandning utav en jätte ful brun färg. Så ska fixa det, gärna senast helgen. Orkar inte med det just nu.

metathesiophobia; fear of change// Jag önska att jag var en människa som passade i kort hår // Usch, är as äcklig och måste duscha. Har lite räkningar att betala, samtal att ringa. Massor med saker att göra så ska aktivera mina superkrafter och bli jätte snabb!

Make my body say..\\ Queen - I want to break free \\ Dags att lyfta på den här lata arslet och ta ut hunden. Sen blir det jobb för hela slanten. Hade varit förjävla bra med lite ledigt nu.

And it's a shame what we've become, When we hurt the ones we love.Yttligare en dag avklarad på jobbet, dock blir det inte mycket till fritid nu eftersom jag ska vara hos herr tandläkare 07:40 på morgonen. Ja, jag kunde nog inte vara lyckligare över att få gå upp så tidigt när jag börjar halv 3 på eftermiddagen. eller inte. Så nu ska jag sova som en liten minigris i sju härliga timmar.

Har så enormt lite att skriva just nu så att det här inläggen tog cirkus tjugo långsamma minuter att skriva. Suddat och skrivit, suddat och skrivit. Nu har jag suddat och skrivit för sista gången. Godnatt!

You're scared of being in loveJävlar vad typsikt allting är. Skulle egentligen vara nere vid gymmet nu men eftersom jag har glömt bort att jag måste deklarera så får jag strunta i det. Problemet är inte att jag måste göra de egentligen eftersom de tar 2 sec, utan problemet är att jag inte hittar mina papper. Organiserat emma, organiserat..

RSS 2.0