I'm on the video

Kolla videon, pojken som sjunger en låt tillägnad mig (på skämt). Dock så har låten nästan lyckats fastna i huvudet på mig. Nu ska jag åka till jobbet, är försenad eftersom min (&/=?!"¤) syster stängde av mitt alarm när det ringde för hon tyckte det lät mycket. Less man blir..


YOUR PRIDE HAS NEVER BEEN STOLENSlut som artist, ska snart gå och lägga mig. Som jag längtat! Sitter bara och väntar på att en video ska laddas upp som jag tänkte bjussa på här. Annars då? jorå, köpte mat från thailådan idag och åt tills jag knappt kunde andas. Thaimat platsar tamigfan i topptio bästa sakerna som finns i världen. Kan leva på skiten!

EMOTIONS DOESN'T HELP YOU NOW


if you’re not laughing, Who is laughing now?Den här veckan går för segt, vill så gärna ha helg nu. Är sugen på en redig utgång, skönt umgänge och tequila shots. Eftermiddagsvecka på jobbet, i vanlig ordning. Lägger allt mitt hat på det, för det är fan inte skönt någonstans att vara socialt handikappad varannan vecka. Dock så tröstar det lite att lönen rullade in på kontot för 48 minuter sen. Cash is king, eller något..

They can't keep us down

Lite bad med update under senate dagarna, men så är det ibland folks. En jävla massa strul på jobb och sliten kropp&själ leder till att jag mest sover, kollar värdelösa rullar och pillar med i naveln under den tiden som blir över.
I helgen så var mannen på besök, så jävla efterlängtat. I lördags så va jag ute i storstan, surplade alkohol med en massa folk, gamla vanliga ligan och några "nya" ansikten. Empan m.fl. joinade oss på hellstöms och sedan så svängde Sanna och Chanelle förbi när vi va på spelning på Broder Tuck. The tlark spelade och allt var riktigt bra. Grym helg.

(Det här inlägget har jag försökt posta två gånger, en gång i veckan men då gick det inte att ladda upp några bilder. Och sedan igårkväll men då bestämde sig datorn för att stängas av mitt i skrivandet. Kan inte vara meningen att jag ska publicera det här inlägget)

Bilder tagna från Empan


NEVER GROW OLD NEVER DIE

Random picture, collage by me.

Har förbannat brottom till jobbet, ska gå om 5 mintuer och känns som att jag har glömt ett flertal viktiga saker. Så kids vi hörs senare när jag har tid för blir en fullsmockad dag.
Förresten, cred till er för att ni har blivit så bra på att kommentera, eller så kanske det är jag som blivit grym bloggare? höhö. Cred till oss då!

THERE'S NOTHING HERE FOR ME ON THIS BARREN ROAD
I brist på bilder plus ett jävligt dåligt humör så orkar jag inte skriva något som känns meningsfullt. Så länge kan ni ju glo sönder några utav mina ursnygga skärp, favourite things. Alla från beyond retro utom den med långa fransar som är mammas old one.


LIKE A DRIFTER I WAS BORN TO WALK ALONEÄntligen hemma efter en skitdag på jobbet, en sån dag som man verkligen bara vill hem för att man vet att man kunnat göra så förbannat mycket annat vettigt. Varför? Jo för vi har stått helt stilla på jobbet pga en massa strul så har städat maskiner hela dagen. Kul? inte då.
Får dock lite mer hopp om livet när jag lyssnar på den här låten, whitesnake. Förjävla bra!

ADDICTEDÄr precis hemkommen från jobbet, och är tamejfan helt slut. Får känslan utav att det kan bero på att jag inte har druckit en enda powerking idag.
Annars då? Sitter just nu och planerar inredning utav lägenheten när jag flyttar, något jag inte ens vet om jag nämnt här. Flyttar när som helst! En liten etta. Har en massa saker som jag ska klicka hem på nätet för inredningen. Drömfångare, takkrona, en jävla massa vinyl skivor, koffertar, ett buffel kranium (som kommer göra mig fattig) osv osv. Spännande va? Riktigt pepp på att få dona där när allt kommer igång.


GOTTENEtt stycke av de jag har på mig idag. Dock tror jag att det blir andra skor, dom på bilden gör så jag får as ont i lilltån, synd som fan för jag älskar dom!
Nu: kirra käk, håller på att svälta ihjäl.

COZYSåhär cozy är jag idag. Hängselbyxor och världens bästa tröja som jag köpte i helgen. Nu ska jag promenera min hunden och sedan till jobbet.
Förresten, någon undrade vart min tatuering sitter; vänster överarm!

SNEAKPEAK PÅ TATTOONHär har ni sneakpeak på gadden, än så länge bara konturer så längtar sönder mig tills nästa sittning som är nästa fredag då vi börjar med skuggning och färg. Just nu kliar den som satan och håller på att få frispel!

LIPSTICKFan vad pepp jag är på att måla läpparna med starka färger, jag är riktigt kass på att använda läppstift nuförtiden. Måste införskaffa den längst ner i mitten känner jag. Har black orchid som kan knappt använder längre, dawn som jag aldrig har använd och vamp som åker på någon gång då och då. Vad är det för fel på mig? Nästa utgång så blir det färg på läpparna helt klart.
Annars då? åt helvete, har den äckligaste mensverken genom tiderna, är bakfull som en påse skridskor, är dödstrött och försöker plugga. Så nej folks, nu blir det till att knapra ipren plugga vidare och sedan sova gott som fan!

MANCHESTERDet är lugnt, ni får slå mig för att jag är världens sämsta på att uppdatera. Har egentligen inte tid att sitta här och skriva nu heller, måste verkligen plugga järnet just nu. Sålänge kan ni ju stirra er blinda på bland annat grön-blå-manchester-jeans-skjortan och skärpet jag har på mig på bilderna. Seriöst, är så kär i skjortan så det är larvigt. Visst spyr ni av avund just nu? I would if I were you!
Har inte glasögon egentligen, men önskar ibland att jag hade kass syn så jag kunde tralla runt i ett par feta bågar utan att känna mig som en tönt. haha.

RSS 2.0