00:17 2012-02-28



Hola people! Idag har jag varit sådär extra duktig och köpt en kalender så att jag kan hålla koll på när jag jobbar och inte, börjar bli lite förvirrande det där nu när man har två jobb.. Sket förövrigt i allt annat fint jag såg i alla affärer och köpte träningsbyxor istället. Och när vi ändå samtalar om träningsbyxor så kan jag ju tipsa om att H&M har dom absolut bästa jävla träningsbyxor som någonsin har och kommer att existera. du tjänar minst 400 riksdaler på att köpa därifrån och man får tamejfan världens tightaste ben och röv.

Everybody is judged by their fucked up face

Shit, blev till och med lite glad nu när jag upptäckte att man kan välja storleken på bilden man laddar upp när man mobilbloggar. Nu kanske jag till och med kan vara så aktiv som att uppdatera varje dag, hehe. Inte mycket att säga just nu heller dock, så bjussar på en klassiker, toalettbilden. Tagen i fredags!


CP



Hej folks. Inte så mycket på hjärtat idag, opepp & depp & sånt. Så tänkte nog mest säga till er alla som bor här i stockholmsområdet och inte har mycket till planer bör komma till centralbaren i södertälje eftersom jag jobbar där ikväll!
Ses i dimman!

NOTHING

Photobucket

WHERE THE DEAD SHIPS DWELL

Photobucket

Så jävla underbara ni är som klickar er in här varje dag även fast jag är sämst på det här med flitig uppdatering. Blir så satans glad på er alla som fortsätter kommentera och ger liv i den här bloggen. Och kanske borde säga typ hej eller något till er nya som hittat er hit, för ja, enligt bloglovin så är ni iallafall en del nya prenumeranter.

Har för övrigt sinnessjukt mycket jobb kommande månad, upp mot 235 timmar om jag kan inkludera alla tider på baren som jag hoppas på. En vanlig månad med endast heltidsjobbet inräknat som 20 arbetsdagar så jobbar jag 170 timmar. Så är en satans massa mer än vanligt med andra ord. Hard working lady här folks!

1059



Är en lat jävel för tillfället, orkar mig inte upp ur sängen. Värst av allt är att jag börjar bli lite för kissnödig och röksugen för att ligga kvar. åh, dessa i-landsproblem..

If it means a lot to you



Måste säga att jag är en riktigt nöjd tjej för tillfället, fick hem så sinnessjukt bra saker idag från stan. Dessutom rullade lönen in på kontot idag så smärtade inte så mycket i plånboken. Köpte inget ofantligt dyrt heller utan satans prisvärda saker. Min kärlek till beyond retro blev dessutom den dubbla idag när jag hittade skärpet på bilden, Emma upp i dagen!
Förresten, what up med att jag har köpt en hatt?

16:27



Tror nästan att det här är världens bästa söndag förresten, är nämligen ledig imorgon. Långhelg blidde det då jag var ledig i fredags också. Lyx.

Det är även så att jag bråkar rätt kraftigt med mig själv just nu, därav fett kass update, har för mycket att tänka på.

we'll only lose touch


If you follow me you'll only get lost



hej hej hallå hallå. Så jävla bra inspobilder så jag avlider, nästan.
annars då? Har ju varit rätt dött här, jobbade i baren igår, sjukt lugn kväll med tanke på att det är helgen innan löning och att det var världens pissväder ute. Har för övrigt tankar på att färga håret någon crazy färg, åt det lila hållet planerar jag. Ska på jakt efter färg idag tänkte jag och får hoppas på att jag hittar något bra. less på rött igen..

Söndagar är förövrigt min och josefins dag, har blivit något utav en "tradition" då det går på automatik nuförtiden att vi ses då. Innehåller ofta sushi eller thaimat också för den delen. Men eftersom jag är luspank och får lön imorgon så blir det antagligen så att vi åker till min mamma och våldgästar. Hungrig tjej då jag bara fick i mig en bulle och en french hotdog igår och vaknade nyss med tom mage.

22:04

Soffhäng, soffdans.. Soffshots.
Ostadigare fredag får man fan kämpa för att minnas. Behöver typ ett nyktert liv efter den dagen. Trots en fylla med för mycket alkohol i mig så hade jag sjuktligt kul och trättade världens grymmaste människor som jag inte varit med på flera månader.
Dagen efter låg jag bakis fram till midnatt igen, värt.



You like to think that I'm a perfect drug



Dagen har bestått utav jobb och systerfirande. Kom precis hem efter middag på O'learys och är tamejfan så mätt så jag skulle kunna kräkas. Klickade ett par seriösa och ickeseriösa bilder innan jag gick. Rätt så länge sen man var sminkad och relativt fixad på en vardag. Känns jävligt okej dock, önskar att jag hade någon anledning till att vara sminkad varje dag.

blacklips



Rätt så jävla pepp på svarta läppar just nu. Är även cigglös och har bara endast en snus kvar. Tar jag den nu så har man ingen till morgonkaffet och då lär man ju vara rätt så förstörd också. I-landsproblem va.
Memorial - bring me the horizon i bakgrunden. Min begravningslåt (må låta hemskt men så sant då det är världens finaste låt)

IT'S A FUCKED UP PLACE



Finfolk och sånt där va. Fett med shots, bra människor, bardisksdans och så i söndags. Centralbarenfolks alltså, bra männiksor hela bunten.

My heart is freaking out

Förlåt och sånt, har varit rätt dötyst här ett par dagar. Partu, bakisdagar, sömnlös, shots, personalgalej, pojkvänsbesök och dylikt. Trasig kropp och själ skulle jag säga. För att strö lite salt på dom självförvållade såren så måste jag nog medge att jag är rätt så less på allt för tillfället. Tänker på allt men samtidigt på inget, mitt hjärta känns tungt och smärtsamt ihåligt men samtidigt mer levande än på länge. Opepp musik i hörlurarna och känner mig sådär tom på ord. Jobbigt det här med känslor och personlig skrivning för allmänheten dessutom. Inget att föredra.


CALL ME A SINNER



En januaridag, provade en helgrön outfit. hade förmodligen haft på mig et ute också om de inte vr för kylan.

Angående förre inlägget men min nya kompis, glömde säga att det är en tjej hehe

kompis



Förresten! Kolla in min nya kompis. En stackars övergiven krake som min familj tog hem och som bor med mig nu. Tips på namn?!

0045


Rättsåonyktertjej

Skapligt seg dag på jobbet och är dundersugen på kaffe. Behöver sömn som fan nu om jag ska orka gå upp i tid och träna. Är dessutom på botten utav min inspirations mätare just nu så har inget kul att skriva.

GO TO HELL FOR HEAVENS SAKE



Skulle sitta fint känner jag. wanties

The best song



I WILL FOLLOW YOU DEEP SEA BABY



Skulle inte ha något emot att se ut såhär idag.

WILD HEARTS RUN FOREVER



Tja kids. Satt precis och kollade igenom alla kommentarer från den här månaden och svarade på dom (sämst på sånt). Glömmer ibland bort hur jävla bra ni är. Så nu vet ni det, ni är förjävla bra! *ettskeppkommerlastatmedkärlek*

whitebones



Nu ska jag kila till jobbet och kötta igenom ett arbetspass. Tror jag klarar det tack vare alla drömmar jag har i skallen samt snus och kaffe.
Bilden visar nog världens finaste present som jag fått av mamma och pappatvå. Pryder min fina vägg!

Redneck - Lamb of god



Här är en till ny kärlek som jag gjort om. Var från början världens fulaste tröja som hängde och såg förjävlig ut längd mässigt. Så gick lös på den och gjorde den till en "magtröja". Tror förövrigt jag har världens bästa tips till er när det gäller att slita tröjor och "klippa" dom så dom ser riktigt slitna och gamla ut (som jag föredrar).
Visar sen när jag är lite mindre stressad och inte har brottom till jobbet!

SMOKIN' IN THE BOYS ROOM



Satan, jag är så dålig. Har inte varit på gymmet på snart två veckor, och ångesten växer mer och mer. Hur fan orkar ni som gör det? Tränar alltså? Förstår alla männiksor där ute som får lite resultat för allt slit. Själv kan man inte gå ner ett gram eller forma kroppen ett dugg. Tips tack? Vad fan gör jag för snabbt resultat vid träning?!

SVAR

Vart kommer toppen med texten "peace" ifrån. SKitbra bloogish!
Den kommer ifrån Topshop, tyvärr så va jag själv för långsam på att beställa den eftersom den verkar vara slut.

Vad gick du för linje på gymnasiet?
Jag gick på Scanias Industrigymnasium (Ingen specifik linje utan alla som går där pluggar samma sak)
Varför valde du den?
Lön från dag ett då jag började skolan, fast anställning, garanterat jobb efter avslutad skolgång. Vilket jag ångrar som fan nu att jag valde.

Kan du inte fota mera outfit bilder? =)
Jag ska försöka bli bättre på det! Sanningen är att jag inte klär mig speciellt ”fancy” alla dagar då jag står i arbetskläder fem dagar i veckan. Så blir oftast mjukisbyxor på vardagarna.. tyvärr.

Kan du inte visa hur det ser ut i din lya? Det ser väldigt fint ut på dom bilderna du tagit på dig själv nämligen :)
Ska flytta i mars och har cravings efter inspiration som INTE är IKEA eller nåt :P

Ja jag kan visa det så fort jag själv får ordentlig ordning på all röra, haha. Tips är ju dock att beställa inredningssaker på t ex tradera eller mindre internetshoppar. (brukar jag göra för att slippa vita, stela och tråkiga ikeakänslan)

Vilka hårprodukter använder du? (Bild)
Vilka hudprodukter, smink använder du? (Bild)

Visar i enskilt inlägg!

Vad är dina planer inför framtiden? Vad vill du jobba med/bo osv.
Min planer inför framtiden är att spara så att jag kan resa så mycket jag bara kan. Annars så tänker jag inte så mycket på vad jag vill göra i framtiden utan koncentrerar mig på att spara så jag kan göra vad jag vill när jag känner för det.
Jag vill jobba med någonting där jag får använda min kreativa sida utav hjärnan, t ex, kläder, tatueringar, smink osv.
En sak som jag verkligen ska göra är att flytta från det här snoppformade landet. London är planen!

Hej! Har du någon dold talang? Vilka är dina favorit filmer?
Haha jag har nog ingen dold talang, vad jag vet? Hehe.
Är väldigt okräsen när det gäller filmer och tycker det mesta är bra. Har dock svårt för ”franska filmer”. Förstår aldrig slutet på en sån film och känner mig alltid frågefylld och likgiltig efter jag sett en sån film. (någon som fattar vad jag menar, haha?)

smiiiinktips?! :D
Kommer i ett enskilt inlägg!

Har du klippt sidecut på båda sidorna? :)
Ja det har jag!

Vad har du för cravings detta år?
En bomberjacka, creepers (i flera olika färger). Det kan aldrig bli för mycket nitar och fransar. Känns inte som att mina ”cravings” är så mycket annorlunda från förra året hehe.

vad ska du göra i sommar? vilket är ditt drömyrke? varför är du så snygg?
Jag ska förhoppningsvis resa sjukligt mycket, åka på festivaler och spendera alla sommarnätter med fina vänner massa skratt.
Återigen, skapa saker som kommer från mitt egna huvud och kreativa sida.
Måste vara för att jag har så snygga föräldrar, tackar dom!



Känns det mycket mer annorlunda att ha snagg på båda sidorna än bara på ena? Jag är lite sugen men jag vågar nog inte! hihi, puss på din fina blogg.
Jag hade funderat på att snagga andra sidan enda sen i somras så det kändes helt naturligt för mig när jag hade gjort det. Är sjukt nöjd och ångrar mig inte en enda sekund. J Puss på dig med!

du kanske har skrivit det nån gång, men hur träffades du och din kille?
Jag och min pojkvän träffades genom gemensamma vänner. Första gången vi pratade med varandra så möttes jag utan en full (jättejättefull) Pontus som tyckte att vi skulle gifta oss. Kan inte påstå att jag blev speciallt imponerad utav hans försök. trots detta; Några månader senare utan någon kontakt så träffades vi igen och har inte funnits någon annan för mig sedan den dagen. Min man och jag, hehe.

har du testat droger nån gång, isf vad?
Nej

vad har du för åsikt om personer som använder droger?
Droger är tyvärr inte det ovanligaste där jag bor och alla människor som väljer att göra det har sitt egna val. Jag kunde helt enkelt inte bry mig mindre om folks val när det gäller droger. Det enda jag har något emot är nog egentligen folk som inhalerar droger via spruta.
Har även svårt för att hålla med om att något som växer från marken är en drog.

Hur gammal är du?
1992, 19 fyller 20.

Vad gick du för linje på gymnasiet?
(se svar högre upp)

Vart handlar du mest?
Måste nog vara beyond retro, hehe.

När gjorde du din/dina sidecuts?
Gjorde ena sidan för 1 ½ år sedan. Rakade av till en mohawk för ungefär en månad sen.

Har du några tattoos?
Ja jag har en tatuering på överarmen.

The perfect Tee



Här ovan ser ni senaste kreativa som jag åstakommit, sjukt nöjd och kommer användas flitigt när det blir lite varmare ute. Tänkte göra en till sån här tröja under veckan. Vill ni att jag fixar en tutorial i samma veva?

-

Tja kids. har varit en massor med trött och frånvarande senaste dagarna. Har kollat ut nästan två säsonger av SOA på tre dagar. Fel på mig? Japp.
Fick även en kommentar om att jag borde berätta lite om mig själv och visa mer tips som jag gjorde förut. Har en del frågor att svara på från er som jag ska sammanfatta i ett inlägg där ni har frågat lite mer privat (relaterat till hur lite jag skriver om mig själv här) och frågor om en del smink och hår tips.
Helt ärligt så stod jag för någon vecka sedan och (!!!!!) filmade in en video där jag visar hur jag sminkar mig och fixar mitt hår. Anledningen till varför jag blev tvungen till att radera den var för att jag tydligen kände för att vara BHlös den dagen med en väldigt mycket oversize tee med avklippta ärmar på överkroppen. Min tröghet ledde till att varje gång jag räckte mig efter ett nytt sminkredskap så flashade jag apelsinerna.
Nu i efterhand så hade jag väl ändå fått panik och raderat videon.. mes man är ibland.

2012-02-01 22:32


RSS 2.0