no one can hear you screamIdag skulle jag ha på mig det här och uppsatt hår om jag kunde utöka min garderob lite och vädret tillät.

now: Pearl jam i högtalarna, ta morgonciggen, frulle! Ska åka ner på stan och kolla om linköping har lite värd second hand!

PEARL JAM - ALIVEMin syster är sjukligt duktig på att rita. no words needed

27Hola fellas! Har en del att göra idag, ska upp och köra konditionsträning nu och sedan packa och dylikt innan jag rör mig mot linköping igen. Ska försöka hinna vara lite flitig med bloggen däremellan.

IN MY MINDLite nattpyssel. Vill ha allt. Skorna extra mycket, tror jag tappade andan när jag såg dom.

UNIFfeta carvings just nu. Allt från UNIF clothing.

0 days of summerOm det var en massa grader varmare så hade jag tagit på mig dessa gosaker som hänger i garderoben och dammar nu under vinterhalvåret. Synd att man bor i detta kalla, bananformade och sketna land. Någon dag så kommer jag flytta härifrån, det vet jag.

THEY DON'T WAVE-jagvetinte

Shut the fuck up and get themRätt så dålig och tråkig update det har varit ifrån min sida senaste veckorna. Rätt mycket jobb, vilket kommer bli ännu mer. Rätt dåligt med bilder och rätt kass på att fixa bilder från min sida. Blir mest inspo bilder här nu för tiden. Ska försöka sätta mig och svara igenom era frågor också, sålänge så får ni fortsätta fråga. (ett par inlägg ner)
PUSS

Yellow ledbetter - Pearl JamHola Kids, har haft fullt upp nästan hela helgen som bestod utav två stycken 20 årsfiranden. Igår låg jag tydlien i koma. Vaknade klockan fem (på kvällen) och gick till gymmet hade fatass-söndags-tränings-ångest. Låg och kollade på förjävla många avsnitt av the big bang theory till jag tvärdäckade strax efter elva. Pga allt detta sänghängande så har jag nu förbannat ont i ryggen. Bör nog dra till gymmet, eller nått. Först; smoothies!

Alla frågor får jätte gärna fortsätta ställas i "frågestunden" två inlägg ner, avslutas nu i veckan!

FITNESSVar precis och avled på gymmet. tog i fem gånger hårdare på crosstrainern är vanligt och körde längre än vad jag vanligtvis brukar orka. Höll på att kräkas efter fem minuter, höll på att få en hjärtattack efter tretton minuter, trodde jag skulle kräkas sista minuten, kunde inte andas när jag gick av maskinfan. Trodde jag skulle spy igen. Avslutade hemgången med att råka spotta på min sko.
As töntigt det jag kommer säga nu, men seriously.. BEACH TVÅTUSENTOLV!

BYTHEWAY, fortsätta ställ frågar i inlägget nedan snyggingar

ASK SOMETHINGÄr på halvkasst humör och känner inte alls för bloggen. Så medans jag koncentrerar mig på att andas så kan väl ni koncentrera er på att fråga vad fan ni vill? deal kids..? bra!

CHECK MY BRAINHej hallå kidsen. Tänkte mest bara meddela att idag blir jag en sån där rödhårig tjej igen. Blir nog bra, eller nått. Måste ju bli det annars spyr jag av ilska. Hörs later

tell slater not to wash his dick


I FOUND YOU, SOMETHING TOLD ME TO STAY


Spelldesigns.com

folks like me on the job from 9 to 5

Ni är några som har undrat vad jag jobbar med, så tänkte ta det nu i ett enskilt inlägg.

Jag jobbar på Scania som maskinoperatör och bearbetar motorblock till lastbilar. Har varit anställd på scania sen jag var 15år gammal. Finns inte så himla mycket mer att säga om det jobbet. Om jag försöker förklara exakt vad jag gör så kommer "scania-språket" in och ni kommer inte förstå ett smack. hehe
Jobbar även lite skumma tider som ni säkert märkt. Varannan vecka jobbar jag förmiddagstider (6-15:30) samt eftermiddagstider (15:30-23).

Fick även reda på idag att jag fått ett extra jobb på centralbaren (CP) i södertälje som bartender. gladtjej! Så ett grattis och cred till mig.

Är alltså en sån där hardworning lady med ett heltidsjobb och ett extra jobb numera!

Jag och mannen, för lat för att ens redigara bilden.

CAMSorry för tråkiga webbcam bilder, har varit glömsk igen så kameran är hos mamsing.
För övrigt så är jag i ett sånt där mode då jag vill slita-och-dra-och-klippa-och-sy-och-nita-och-gör-om allt jag äger. satan vad jag vill.

CHAOSBörjade dagen med ett inte allt för engagerat gympass, fancy smoothies och ett par onödiga cigaretter. Fortsätter med knäckebröd och jobb. Vill hoppa över jobb, vill ligga hemma, stirra in i väggen, se en gammal värdelös rulle, stirra lite till, se mörkret sluka solen, se en bra rulle, stirra, sova.

SCARY MONSTERS AND NICE SPRITESKids, är propp mätt och det är så jävla synd om mig just nu. Är i den veckan i månaden och smärtan är outhärdlig. vi kör ett nio timmars arbetspass på de va? Skjut mig.
Puss finisar.

FREAKS

Hej och hejdå typ. Tänkte bara kika in, kolla läget och sedan sätta på en film med världens sämsta skådespeleri och en skål jordgubbsfil. Skön söndagskväll eller nått.
Vi kan köra en sån där snabb veckoresumé också, bara för att jag har haft världens skönaste första vecka på året. Har hunnit raka av ena sidan på skallen också, så är numera ägare utav en mohawk, har varit nykter som satan hela helgen, har tränat fyra dagar i rad (!), endast jobbat 1 ½ dag, biljardhängt m.m.m.m....
Sånna här veckor får det gärna finnas fler utav.


I'M A MONSTER


Random pics jag klickade nyss.

Har fortsatt vara duktig, men träning, mindre kolhydrater, inge skitmat. Cred till mig igen folks, jag har gjort der igen.
Annars då? Mår apbra, ska snart ta en överdrivet lång varm dusch och sedan dra fram fotbadet och glo filmer hela kvällen. Lördags lyx typ. Dessutom är det en spiknykter helg, kan inte minnas senast..  skönt som satan måste jag erkänna.
nej kids, hörs sen då. 

we06Feta cravings for the moment! Mår dåligt av pengabristen för tillfället. blä.

Annars då? Är nog världens duktigaste människa, har nämligen varit och tränat både igår och idag och har konstigt nog inte rökt på nästan 24 timmar. Slutat? näe. Bara osugen typ? Ska hur som helst åka och köpa snart men ska nog försöka att inte blossa som en skorssten.

MOHAWK

Yo kids! Lite nytt och fräscht här va, hade haft min gamla header på tok för länge så tog äntligen tag i skiten och bytte, spydde på den förra.
Har för övrigt gått och blivit med mohawk, är så nöjd så att jag inte finner några ord.
Mer kul då? Tror jag har världens skönaste arbetsvecka då första arbetsdagen var idag och imorgon jobbar jag 6 timmar. Score!
Och en tanke, som jag tänkt på ett flertal gånger idag. Vem fan är så genialisk som kommer på att man ska mixa korn med skrillex? Jag kunde varit den genialiska personen. Hur som helst, fuck vilken öronorgasm.


The darkness is taking me away from this painKids, är fylld av ångest. Jag är sämst och måste ta tag i saker, till exempel, ska inte äta massa skräpmat mer, de förstör mig stenhårt. Vantrivs i min livsituation på alla plan, ohälsa, en stökig omgivning, kaos kaos kaos. I vanliga fall så älskar jag kaos, för det är sån jag är, men nu är det för mycket, och bara dåligt. Och min förändring börjar nu, ska städa min lägenhet tills jag avlider.
Snart kommer mn finvän över och hon ska hjälpa mig att färga mitt hår, sen blir det fram med rakapparaten. Blir annorlunda nu, kommer blir grymt!

RSS 2.0