20120328

Är inte död eller så igen, lovar. Har bara livets segaste internet hemma så orkar inte ens koppla upp mig på det.
Idag blir det onsdags öl med livets häng. Ska hinna med massor innan det också. All denna stress alltså.


10:10 2012-03-23 back

Nu har jag lessnat på att vara utan er. I'm back!
Kort lägesupdate om livet och sånt som ni missat? Är numera pojkvänsfri som ni kanske redan har förstått. Utöver det så har jag jobbat som en idiot och mer jobb blir det. Ruskigt mycket övertid på mitt heltidsjobb och försöker samtidigt jobba så ofta som möjligt i baren.
Nu ska jag börja fixa iordning mig för jobb, blir scania nu på dagen sen baren på kvällen.


Instagram

Massa mer flitig på instagram dessa dagar. Follow; kbartok


I'm mad at you because I love you

Hej människor. Sjukt mycket uppskattning till er angående inlägget nedan. Ska ta tag i det jag hade tänkt mig, men inte nu. Mitt hjärta blöder och försöker läka.

Speak out

Hola peeps! Funderar på att byta vändning på bloggen helt. Planen är att jag bara ska blogga om allt ytligt som jag vet att ni gillar, och jag gillar. Dvs kläder, hår och sånt shit. Även bli bättre på diy tips osv. Vad säger ni? Det är ändå ni som läser och när ni kommenterar och visar tecken på att ni lever så blir jag glad och får sjukt med sug för att blogga. Frågan är också om man ska starta helt ny blogg eller bara fräscha upp här och köra?
Nu får ni kommentera och säga vad ni tycker!


Kaos & hejdå för ett tag

Med två jobb, en tillvaro i allmänt kaos och tankar som snurrar i 110 så finner jag varken tid eller lust med bloggen. Orkar inte ens försöka skriva något vettigt.
Så alla fina människor som tittar in här och läser, take care så länge så hörs vi om ett tag! Pussis


1150

Känner typ att jag har fått en sån där period igen, då jag hatar att blogga, för att jag inte har fina bilder att lägga upp för att min kamera suger balle och för att jag vägrar blogga tråkiga inlägg med bara text. Och när jag tänker efter så skulle jag nog inte ha något läsvärt att skriva om heller. Funderat ett dussintals gånger den här veckan på att bara lägga ner den här bloggen då den inte är helhjärtad från min sida. blä


RSS 2.0