friendship

Och hej och hå! Är ganska mycket nyvaken just nu. Det var trevligt hos J igår och drog hem i skaplig tid. Har inget vettigt att förmedla egentligen, är så pass nyvaken så det har hittils bara blivit lite surf på internet och en morgoncigarett.
Nu: frukost!
Ciao


Counting all the assholes in the room

Godmorgon världen. Imorse vaknade jag på ett sjukt sätt, för sjukt för att skriva ut här. Men tror aldrig jag har varit med om något knäppare. Som taget ur en film. Hur som helst, nu ska jag kolla på farsan med min baby och se om man blir lite piggare efter det. Ikväll ska jag hem till J och fira lite grann. Dock blir det nog ingen dricka för min del, är inte alls sugen.
Hörs!



Volbeat spelas på spotify just nu


In my dreams I've kissed your lips a thousand times

Usch och hej vad trött jag är. Har suttit och stirrat, funderat och försökt komma på vad jag ska skriva allt för länge. Har inte mycket att berätta. Gårdagen gick bra, tänkte äta något snart och sedan sola och träna.


Diamonds are forever



Nu är jag hemma ifrån jobbet, ska lägga mig omedelbart. Hoppas ni haft en fin kväll. Säger godnatt med en bild på mig och en vän som ligger mig varmt om hjärtat.

wish me luck

Nu ska jag ut med hunden, sen få en bit mat i magen och sedan är det raka vägen mot jobbet. Önska mig lycka till eftersom det är första dagen! Hörs latero



take a sad song and make it better

Nu tänkte jag spendera lite tid med den snyggaste människan jag vet. Mig själv. skämt-o-sido






Beordrar er att lyssna på sången


Ohoy captain!

Ohoy! Startar dagen med lite rök i lungorna som vanligt. Efter det så tänkte jag göra en video med helgens alla bilder och lägga upp.
Ohoy!


so much to do


Observera hur smidigt min man smyger sig in i bakgrunden

Godkväll damer och herrar. Är väldigt trött och skulle mer än gärna lägga mig i sängen och sova. Men, eftersom jag börjar halv tre imorgon så måste jag vända på dygnet. Annars kommer jag vara trött som en björn på vintern när jag jobbar eftermiddags skiftet. Så tanken nu är att få massa saker gjorda. Listan kan bli lång; duscha, noppa ögonbryn, raka benen, ta bort gammalt nagellack, måla nytt, uppdatera almanackan, kolla ett avsmitt på o.c, fixa matlåda m.m. När jag ändå är igång kan jag passa på att göra små mellanmål till imorgon eftersom jag ändå alltid blir så hungrig inpå kvällen.

så ja.. Någon annan som är lika sysselsatt som mig?

Packed up my troubles and I thrown them all away



Nu ska tvätten fixas sedan bilr det mat, är vrålhungrig.
Bild ifrån dagen

sex sells

Äntligen hemma, hade en bra dag på skolan som gick snabbt och blev godkänd i PLC kursen. Har precis vikt, städat och plockat undan i massor. And right now så lägger jag in cirkus niohundra bilder från kameran till datorn som kommer ta lång tid eftersom jag är så kass på att lägga in bilderna när jag borde. Men bered er på en bildfylld kväll och morgondag. Börjar ju nämligen halv tre imorgon vilket är helt underbart. Den feta nackdelen är dock att jag slutar elva och är hemma klockan tolv. Lid med mig.




I högtalarna


tjugoett&tretton

Yo! Ska nu förflytta mig från datorn till vardagsrummet inför en timme med NY hemmafruar. Helt ärligt, jag kollar inte på sådant, detta är ett stort undantag. Mamma vad mig och jag kan verkligen inte säga nej eftersom att jag känt mig dålig, förfärlig, dum och olydig som inte fixade garderoben som hon bad mig för cirkus sjuttioelva veckor sedan. Fixade det idag och slänge 1/3 av mig garderob. Fick helt plötligt väldans mycket plats.
Hör av mig efter hemmafruarna!


I wanna boom bang bang with your body

Pumpar lite musik just nu och taggar till för ikväll, är egentligen på dåligt humör men ska bara skita i det och inte låta de förstöra min kväll. Idag blir det party på hemmaplan, väldigt länge sen så det ska nog bli kul. Hoppas på lite action ikväll och att det blir en riktigt rolig kväll.
Tänkte bara skriva lite fort eftersom det varit lite segt ett par dagar, har inte haft tillgång till internet.
Hoppas ni får en kanon kväll!


todays

Dagens humör: Trött och harmonisk

Dagens mående: feelin' okey

Dagens borde: INGET, hur skönt!?

Dagens frisyr: Hästsvans

Dagens smink: osminkad

Dagens klädsel: Blåtöj, oljig arbetströja och stålhetta/ Baggyjeans, skjorta & converse

Dagens planer: Jobb, filmkväll & sova.

Dagens materiella vill ha: Massa nya underkläder

Dagens fundering: Hur livet förändras när man börjar 2-skift.

Dagens beroende: sömn

Dagens tråkigaste: Jobbet

Dagens längtan: smålängtar till mötet imorgon med min nya PL, ska bli intressant.

Dagens superlängtan: Inviga min första dag på gymmet imorgon ikväll.

Dagens tidning: Hänt BILD

Dagens låt: Bryan Adams - Please forgive me

Pappa en härlig sommar dag ♥


tjugotvåtjugo

Godkväll! Har precis kollat klart på green zone, super bra film. Jag har lite svårt för filmer om krig men den här var faktiskt riktigt bra. Och har även köpt mitt gymkort nu, bindningstid i ett år så det finns ingen återvändo nu! Det var billigt, och nästan för bra för att vara sant så fanns inga tvivel om att köpa det direkt.

Nu ska jag ta en kvällscigg och sedan lyssna på musik tills ögonen gör ont. Godnatt!

haha riktigt mobbad människa på bilden

Another day in paradise

Hej på er! Har precis tryckt i mig middagen och planerna för kvällen är inte många. Tänkte svänga förbi mamma och hämta en väska som jag glömt där och gå ner till det nya gymmet i Rönninge och köpa gymkort. Efter det ska jag bara sova och ta det lugnt, kanske sätta på en bra rulle.

Jag och min fina underbara vän Josefin ♥


Just nu pumpar jag Phil Collins - Another day in paradise

Shine on you





Godmorgon! Är vaken tidigt idag eftersom jag vaknade utav det plingar på dörren halv åtta och kunde inte somna om efter det. I brist på vad jag ska skriva så slängde jag upp tre bilder ifrån Augusti.

Dagens planer är att åka till stockholm och kolla kläder. Har lite presentkort från min födelsedag som jag ska bränna på fina plagg. Tyckte jag såg en transparent skjorta ifrån HM till kalas pris så det blir nog skjortjakt. Har letat efter en länge och hittar aldrig någon.

Nu ska jag lägga in bilder från kameran till datorn, har inte gjort det på alldeles för länge nu. Hörs!

nionde september tvåtusentio

Godmorgon, tänkte lägga upp en dagens, men hur smart är det när man varit vaken i knappt tio minuter. Så slänger in en senare istället. Tänkte börja sminka mig och välja kläder till kvällen snart. Tänkte även äta frukost idag eller göra en extra macka som man kan trycka i sig innan man ställer sig på line.
Igår tog jag och mamma bilder på våra ögonfransar, och om ca 3 veckor kommer ett resultat. Ska bli riktigt kul att se.

Hörs senare!



At Js parents

STUCK ON YOU

Hej på er! Jobbade som sagt elva timmar idag, och till min förvånan gick dagen ganska fort. Fast kroppen min är dödstrött nu efter en slitsam dag och behöver sömn. Så efter detta inlägg ska jag sova på direkten.
Imorgon så blir det jobb som vanligt och efter det ska jag och Dave ner på stan för en afterwork. (Känner mig gammal nu)

Just nu pumpar jag högtalarna med Lionel Richie - Stuck on you. Perfekt innan man ska gå och lägga sig, man blir lugn i hela kroppen. Funkar iallafall så länge som man är på bra humör, blir lätt till en låt som man lägger till i "depp-listan".

Godnatt!



Bild från någon gång i mitten utav Augusti. ä-l-s-k-a-r jackan!


Cold outside

Hej på er, min skjuts har försovit sig så fördröjer tiden med ett litet inlägg och ska snart ut och röka. Börjar bli riktigt kyligt ute om mornarna så ska ta på mig varma kläder. hatar verkligen att frysa på vintern. Så just nu längtar jag bara till att få dra på mig min canada goose och slippa frysa för en gångs skull.

Blev ett kort inlägg det här.


Dagens

Dagens humör: Trött och otaggad

Dagens mående: Livet rullar på

Dagens borde: Rensa och städa garderoben samt rummet.

Dagens frisyr: Nytvättat, lär bli en hästsvans.

Dagens smink: neutralt smink

Dagens klädsel: Blåtöj, oljig arbetströja och stålhetta.

Dagens planer: Jobbet från 07:00-18:00, hem och städa sedan sova.

Dagens materiella vill ha: Högmidjade jeans, bond-blå färg.

Dagens fundering: Hur kommer det vara att börja jobba 3-skift? Skönt.. men samtidigt, allt hat till eftermiddagspassen!

Dagens beroende: Ciggaretter (lång arbetsdag)

Dagens tråkigaste: Jobba i elva timmar..

Dagens längtan: Lördag kväll, Ledig då.

Dagens superlängtan: Volbeat på hovet och reultatet utav min påbörjade användnin utav revitalash.

Dagens tidning: Sofies Mode

Dagens låt: Lionel Richie - Stuck on you.


Jag och världens bästa mamma ♥


RSS 2.0