No one can ever hurt you, or so they say




Lite av det som fick följa med hem idag, nödvändigheter från MUS & två överdelar. Köpte även två par grymma skor som jag låter er bevittna senare.

Några utav er undrade hur jag klipper mina tröjor och vart jag köper alla bandtröjor, så tänkte fixa ihop ett smarrigt inlägg om det imorgon då jag ändå har några tröjor som jag ska avrätta! Så håll utkik!
Nu blir det bums i säng så man vaknar när väckarklockan ringer.

(tidsinställt inlägg)

Reach out for the light



Så här såg jag ut när jag trippade runt i affärer med mamma idag.
Bandtröja - Punkshop / Byxor - Gina / Skinnväst - MQ / kängor - Wedins
Prydde läpparna med black orchid

I close my ears when words come flying out

Är hur trött som helst och huvudet bankar av smärta efter en skitdag på jobbet. Ska ändå resa på arslet ur datorstolen och åka till stklm med mamma min. Efteråt blir de middag på ikea, ikeas köttbullar är dom bästa!

yttligare två bandtröjor köpta för ett par veckor sedan. Älskar att gå loss på tröjorna med saxen.

I DON'T KNOW WHERE I'M GOING, BUT I SURE KNOW WHERE I'VE BEEN



Shit vilket piss update det har blivit senaste två dagarna. Men på begäran av jensan så får ni nu ett inlägg att stilla begäret med. Ska snart röra mig mot jobbet, slutar dock tidigare idag så är hemma runt halv 7. Efter det så är det äntligen helg! Va länge sen jag var ute så är as taggad på att ka in till stan och ta ett oar kalla med skönt folk. Fast tror de får bli imorgon så är man på hemmaplan idag.
Nästa helg blir det iallafall till att öla med självvaste michaela (hangoverdoll) vilket ska bli grymt kul!

NÅGRA SKÖNA BRYDAR (eller dudes) SOM SKA PÅ BANDIT ROCK AWARDS?

Addicted, pathetic, predicted



Tredje dagn i rad som jag går upp i tid, tänkte nästan sova lite extra men då kom pappa hem och sa "Upp och fånga dagen". Så nu hade jag tänkt göra det också.
Höll förresten på att slänga in något i min nya tv igår när det inte gick att ladda upp bilder på bloggen. Hejdade mig och satte på en rulle som jag samnade till.

I'm so fucking soft



Nu ska jag kila mot jobbet för ett kvällspass igen. bjuder på två bilder, en nyss klickad och en på min fina lillesyster. Bilden är några veckor gammal då jag sminkade henne när hon skulle på maskerad. Personligen tycker jag att hon ska se ut sådär hela tiden!

3 by 3 - The dark ride





Gómörrn! Pappa ringde och väckte mig runt nio tiden så nu är han påväg med sushi till oss. Han ska jobba hemma idag, hur skönt? Lite sällskap! Ska förresten försöka hinna lägga upp ett inlägg över hur bra rummet blev med nya tvn och alla inköp. Den enda som saknas nu är nya tapeter.
Nu ska jag vakna till och göra lite nytta. Bjuder även på 3 jävligt bra låtar.
Helloween - The dark ride (2000)
If i could fly
Mr. torture
We damn the night

Hur grymt blir inte de i sommar när dom kommer till sweden rock!?

One day, you'll wake up, and think of me



Lite nya fräsiga bilder äntligen uppe. Lånade min systerskamera igår och knäppte några kort. Fast fasen vad jag saknar min kamera, känns som att man ser ut som ett asshole på varenda bild man tar.
Igpr va jag i Nacka och köpte min nya TV, 46'' LED från samsung för ett kalaspris. Dom har kampanj så det blir endas 9 lax! Passade även på att springa förbi mus och köpa läppstiftet som är slut nästan överallt, black ochid. Vad tycker ni om de? Har på mig på bilden.
Och andra bilden så ser ni resultatet av min klädställning, dock för inte ens en fjärdedel plats av alla kläder.

It's good be here long time no see

Nyss kopplat in nya datan, tangentbord och mus. Fixar spotify premium och ska snart åka och kirra en TV. Life's good..
Just nu spelas CKY - 96 quite bitter beings i högtalarna.

Den här bilden är så jävla grym, bara för att jag ser så in i helvetes pumpad ut i armarna!


cliffs of dover


this moment

Jag och Jensan är nu redo för att kliva in i dimman. Har på mig nitade svartgråa jeans, klippt skulltee, pälsväst och till det klackar/"acne pistols" (dom från scorett). Har inte bestämt skorna ännu.
Nu firar vi in helgen!

life is a highway

Härlig dag, antagligen för att den har gått precis liak fort som resterande utav veckan. Imorgon är det fredag, äntligen!
Ikvällen har verkligen spenderats till att inte göra någonting, hur skönt som helst. Har tryckt i mig en ost & skink paj och fixat en iPhone. Nu ska jag pilla på telefon och sova.
Funderar även på att köpa ny kamera imorgon så räkna med tusen gånger bättre uppdatering efter de!

Lägger upp en randombild som är jävligt OSNYGG. Kolla bara dom "super-nyktra" ögonen. Glad verkade jag ju va iallafall!

call me a sinner

Måste säga att det har varit en jävligt skön kväll. började eftermiddagen men ett stycke surdegsbröd med gamle olle och en kall till. Fixade klart mitt rum så nu är det städat och i sin ordning. Josefin plockade upp mig så vi drog och käkade på fisken. Därefter drog vi ut och körde runt. Vi lärde oss sladda med bilen. Mycket skratt. Dock är klockan på tok för mycket just nu och bör sova. Upp om 5 timmar!
Hann även med att klicka hem det as snygga örhängen nedan från jfr.se. Just nu endast 29 kr!

Ni har varit rekordmånga här dom senste dagarna, tack vare hangoverdoll! fasen så glad man blir!


VEAPON x1VEAPON x1VEAPON x1VEAPON x1

lost in space




Jag och min babe för några veckor sedan.

Sitter och pumpar låten ovan just nu i på tok för hög volym i mina högtalare. Men det går ju inte att låta bli, speciellt inte när man letat efter låten i cirkus 9346932652 år. Avantasia - Farewell (The Metal Opera Pt. 1)

look at my behaviour, I can't help myself

Nu har jag tänkt färdigt för idag och ska låta tankarna bli drömmar, dom är så mycket lättare och ger en inte huvudvärk. Skulle egentligen visa mina inköp från igår idag men just som ja skulle ladda in bilder på datorn så dog kamerajäveln så fick ett utbrott och sket i det. Visar det helt enkelt imorgon om jag hittar kameraladdaren.


that's the way I should go, Straight into the mouth of the unknown



I brist på kamera så slänger jag in 2 veckor gamla webbcam bilder.
Har fått en massa gjort idag, upp tidigt som attan och jobba, åkte och handlade mat, kom hem och serverade hela familjen med falukorv i ugnen med potatis, åkte till ikea och köpte garderobsprylar och förvaring. Blev en hel del galgar. Så nu har fröken händig gått loss med skruvdragaren här hemma och hängt ton av kläder. Helt slut nu och är inte ens färdig. Visar imorgon!

Everyone wants to know that they are not alone




Checka mina skosmycken jag införskaffade mig på shock igår. Köpte även utan nitar där bak. älskar dom!

I hear you call my name



Blir knäpp på att kameran fortfarande är borta. Önskar att den va som en mobil som man bara kunde ringa till så man hittar den. Så det blir bara en jävla massa gamla bilder just nu här. Om jag inte hittar den i veckan blir det en ny till helgen.

lilililililiiii

Nu ska jag ut och bråka med snöstormen och en spade, vi får se om man kommer in i garaget och iväg till jobbet. Det återstår att de!

Någon gång i december, bakfull och sliten.

I'm crazy but you like it

Sitter här på rummet, stinker gammal kattlåda och tåbira och behöver en dusch. Ska försöka lägga mig i tid så man orkar ta sig upp imorgon då man börjar tre timmar tidigare. Känner även ett jävligt stort måste-ha-begär utav en chips påse så håller tummarna för att jag hittar något här hemma.

nyår


NEED YOUR HELP!

Ni som kikar in här då och då eller bara scrollar ner ser vilken hårfärg jag har just nu. Ska nämligen boka tid hos frissan så fort som möjligt och frågan är om jag ska bli ljusare eller mörkare. Dock tveksamt om hur mörk jag skulle vilja bli om jag väljer det. Isådanafall jag kanske bara dämpar den "oranga" färgen jag har i håret nu.
Behöver verkligen er hjälp. Vet inte heller hur det blir med min sidecut om jag blir ljusare med tanke på att den blir riktigt svennefärgad när den växer ut.

HELP!


You press that bottle to your lips, and I wish I was your bear

Nu va det dags igen, ska börja fixa mig, städa undan lite och sedan blir det jobb jobb jobb som vanligt. Hur orkar jag? Och inte hann jag förbi apoteket nu som jag hade tänkt. Dålig jag är ibland! Kanske hinner om jag snabbar mig.


ride into the sun



Jensan sitter här breve mig och smörjer in sin solariebrändakropp i lotion och, vilket påminner mig om hur äckligt blek jag blivit när jag inte gått till solariet på ett tag. Så tror de blir en paniksolning på 15 minuter imorgon innan jobbet.

pour some sugar on me


I december någon gång satt jag på cp med grymt folk

Nu ska jag springa till bussen och så blir det jobb till 11:06 ikväll. Längtar förbannat mycket till helgen!

Say your number



Sitter för tillfället och spelar volbeat i högtalarna och ska snabbt käka något och börja fixa mig innan det bär av till jobbet. Riktigt trist här i bloggen med endast bilder från weheartit etc eller bilder lika gamla som gatan. Om jag inte hittar kamerad innan veckans slut så blir det antaglien en tripp till elgiganten och införskaffa sig en canon g12. Och om g11 efter det dyker upp får jag väl sälja den eller något sådant..

110208



Vaknade nyss och nu ska jag städa mitt rum och laga mat. Idag blir det jobb som vanligt och hoppas till gudarna att dagen går fort, helt hela veckan.

i drove for miles and miles



Min älskade canon g11 är fortfaranda borta. Har gått tre veckor och har fortfarande inte hittat den. Jävligaste är alla misslyckade försäljare som ljuger när man köper skiten. "ja visst kan du hämta ut en ny om du tappar en, bara anmäla den försvunnen". När det väl sker så visar det sig att man bara får en ny vid inbrott i hemmet. Misslyckade liv måste dom ha. Så nu funderar jag starkt på att spontanköpa en canon g12. Jävligt surt är bara alla bilder som gått till spillo som låg i minneskortet.

Det är en av andelningarna till den här förjävliga uppdatering: till er som tjatar på att jag ska skriva. Och ni som tjatar så, vad fasen vill ni läsa om då?

RSS 2.0