You don't care a bit

Ni förstår nog inte shopping begäret jag har just nu. I vanliga fall när jag får känslan att jag bara måste ha allt så hittar jag inget. För en gångs skull så hittar jag hur mycket som helst. Mår dåligt över att det är så mycket jag vill ha just nu, helt sjukt!

Annars då? Sitter här med turban på skallen och ska väl ta någonting att äta innan jobbet. Har inte så mycket kul att skriva om idag. Har bara ångest över att jag ska åka till jobbet när som helst. sucks. big time.

dom här shortsen kommer jag använda sönder när jag köttat på gymmet hela vintern (heheh) och värmen kommer tillbaka!

just my luck

åhhhhhh blir så less och arg tusen gånger om. Bara för att jag tog det lugnt med att beställa väskan jag skulle köpa idag så är den slut i lagret. Seriöst, finns inget mer irriterande. Så nu får jag sitta och vänta tills den finns på hemsidan igen. röv. hål. äckel.

DEATH IS A PROMISE AND YOUR LIFE IS A FUCKING LIE


123456789Är i mitt tröttaste, vill sova lite till och gärna hoppa över jobbet idag. Ska nog beställa världens vackraste väska till mig själv också. Kommer göra ont i plånboken men det är värt som fan. Är även sugen på att shoppa massa vintage och 2hand. vill vill vill nu.

Your up gets me downYo folks! Sitter och trycker i mig lite musli och youghurt. Ska snart till jobbet och slita fram till 11 ikväll.
Tänkte egentligen bara berätta att mitt röda hår är historia, exprimenterade igår och lyckades få bort nästan allt utan att håret ramlade av. Så för tillfället är jag någon färg som jag inte riktigt kan sätta finger på vad den heter. Typ åt de guldljusbruna hållet? Har inte heller bestämt mig över hur nöjd jag är med färgen. Är nöjd över att jag fick bort så mycket rött men vet inte om den här färgen klär mig så jävla bra. Lär dock bli så att jag har den ett tag så att håret får vila. Fördelen är att det är smoking hot med röda läppar till!

Call me a sinner

Somnade klockan tio igår, va helt slut. Vaknade nu upp med världens ryggsmärtor.
Sitter och funderar på vad jag ska göra idag, antingen så drar jag en shoppingrunda i stan (lockar som fan) eller så drar jag iväg och köper hårfärg och förstör mitt hår, ja, jag är så jävla less på det röda nu. First of all, så va det lite roligare när inte halva jordklotet hade det och sedan så är jag less på att färga det hela tiden eftersom färgen tappar och att mitt hår växer som ogräs nuförtiden. Har seriöst en utväxt på ca 3 cm. Får nog gå och kapa av en bit av håret i samma veva, fruktar som fan eftersom jag har sparat som en tok det senaste året.


MAKE A MISTAKE WITH METja kids! Wow tänker ni nu, uppdaterar nämligen idag också. Cred till mig för de, eller nått.. Lider just nu av förjävla jobbiga saker. Vill köpa allt jag ser känns det som, hittar så jävla mycket fina saker, vet inte ens vad som stoppar mig den här gången. Känner också för att slänga ihop en sån där målning, en sån där som jag inte gjort på flera år. Mer då? ja, jag vill ha en fet indian-huvudbonad och ett djurkranium på väggen. Har finfina planer. Ännu mer då? Saknar att kunna ha på mig shorts utan att få köldskador.
förövrigt blir jag inspirerad av dom här bilderna, till tusen.

TELL ME IT'S ALL IN OUR HEADS
Har visst inte varit så duktig med det här och bloggen på ett tag nu. Beror mest på att jag inte haft internet. Så under mina nergångar så kan ni kids alltid checka in min instagram där jag är rätt så aktiv. Kbartok va de.
Annars då? ny laptop, va ute och spang igår (!), börjar få ordning på livet, tror jag. Har haft tre kämpiga veckor på jobbet och nu får jag äntligen jobba förmiddag imorgon igen, känns som att jag får mitt liv tillbaka.
Förresten, har saknat er! Blir glad av att folk faktiskt fortfarande kikar in när jag inte bloggar på upp mot två veckor. Så jävla mycket kärlek till er!

We're reeling through an endless fallFick något ryck nu under kvällen på jobbet och blev äckligt sugen på att shoppa, har inte handlat något på ett par veckor nu efter jag lovade mig själv att det fick vara stopp med kläder. Men nu har jag ju varit duktig så varför inte spendera ett litet stycke av det som finns i plånboken? värt.
Annars rå? Slut som artist, kämpig dag på jobbet och behöver sömn. Kan nog ändå inte somna nu då jag känner ett jävla knäckemackor-med-ost-och-en-massa-onödig-internetsurf begär. Det där jävla begäret, har en tendens av att komma när jag egentligen skulle behöva snarka högt och länge!

Jag och mannen langar blue-steel på bilden. Måste medge att jag gillar oss, lite mycke.

Heart attacks waiting to happen

vet inte vad jag ska säga, lugnt att halshugga mig typ. Måste vara sämst på att uppdatera här. Har fan inte haft tid, har haft ett par stressiga men jävligt bra dagar, så nu har jag legat inne och pillar naveln och vilat sedan i fredags. tänkte ta ett inlägg med vad jag pysslat med under det här dagarna när jag har lite bilder i mitt beslag.
Det jag kan säga än så länge är att jag och Empan hängt och bland annat blivit fotograferade för Drop deads vinter kollektion, Oliver Sykes klädmärke (som spelar i bring me the horizon, för er som inte vet).


eftersom jag inte hade någon passande bild för det här inlägget så tjyvade jag en från Empan.

RSS 2.0